#FLOW2016

15 elokuun, 2016

DSC_8677

Ehdottomasti yksi kesän parhaita viikonloppuja takana! Poistuin eilen myöhään illalla Suvilahdesta väsyneenä, mutta onnellisena. Flow oli jälleen kerran mahtava ja viikonlopun festariseura vielä sitäkin parempaa. Hyviä keikkoja, todella herkullista sapuskaa, paljon hauskanpitoa ja monia uusia artistibongauksia. Monella tuntui olevan eilen hieman haikea fiilis, kun festarikausi vetelee viimeisiään ja Flow oli monelle sen päätösetappi. Itselläni siintää vielä edessä Blockfest tänä viikonloppuna ja vaikka alkuun epäröinkin omaa jaksamistani, niin täytyy sanoa, että alan olla tulevasta kuitenkin aika innoissani. Viikonlopuksi on lupailtu lämpenevää keliäkin ja Blockien esiintyjäkaarti näyttää jälleen kerran todella hyvältä – jes! 

Tässä olisi vähän perjantain Flow -fiiliksiä etkoilta, sekä festarialueelta

DSC_8727DSC_8621 DSC_8758 DSC_8772 DSC_8750 DSC_8831 DSC_8816 DSC_8788 DSC_8867 DSC_3122 DSC_3167

Iso kasa kuvia viikonlopun varrelta odottaa vielä koneen arkistoissa ja pyrin tuuppaamaan niitä ulos mahdollisimman nopeasti! 

Alkaako siellä olla monilla festarikesä taputeltuna?

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply