VIERASHUONEEN EPÄKÄYTÄNNÖLLINEN SOHVA

17 elokuun, 2016

DSC_9323

Eipä tullut vierashuoneeseen sitä suunniteltua vuodesohvaa tai mitään muutakaan kovin käytännöllistä ratkaisua. Olen pitkään haaveillut mustatasta 60-lukulaisesta nahkasohvasta johonkin kolkkaan kotiamme ja nyt sopivan sohvan löydyttyä päätin sijoittaa sen tyhjälle paikalle vierashuoneeseen. Ei tuossa tosin kukaan pysty kyllä oikein nukkumaan, vaikka sen piti olla pääkriteeri vierahuoneen sohvalle. Vieraat tulevat siis tästä eteenpäinkin tässä huushollissa nukkumaan olohuoneen sohvalla tai patjoilla, mutta ei se niin vakavaa onneksi ole. Voihan tuota ratkaisua myöhemmin miettiä uudelleen, jo siltä tuntuu. Sanomattakin on selvää, että tykkään tuosta hankinnasta sen epäkäytännöllisyydestä huolimatta ihan älyttömästi. Olen suunnitellut sohvan yläpuolelle seinälle jotain taulukollasia tai vaihtoehtoisesti jotain kivoja hyllyjä, mutta täytyy vielä miettiä!

Sohva on siis aitoa 60-luvun perua ja bongasin sen pari viikkoa sitten tori.fi:stä. Mitä tykkäätte?

DSC_9333 DSC_9325

♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Tarja 17 elokuun, 2016 at 8:48 pm

  Ihan mahtavan upea!!!!

 • Reply hanna 18 elokuun, 2016 at 9:20 am

  No enpä olis arvannut että vietynä uudenlaiseen ympäristöön aito 60-luvun nahkasohva näyttäisi näin hyvälle! 😀 Stailaus ja ympäristö tekee paljon, erittäin hyvälle näyttää ja sopii teille hyvin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply JanniAmanda 19 elokuun, 2016 at 1:46 pm

   No jep 🙂 Se on just, että mihin asioita yhdistää. Sama juttu vaatteissa, huonekaluissa ja kaikessa 🙂 Kiiitos! <3

 • Reply Dashing Designers 19 elokuun, 2016 at 8:10 pm

  Tosi ihana! Torista tekee usein hyviä löytöjä 🙂

 • Reply Emma 23 elokuun, 2016 at 10:11 pm

  Tosi makea sohva! Haaveilen itsekin tuollaisesta, vaikka paikkaa ei todellakaan toiselle sohvalle ole. Ehkä joskus tulevaisuudessa… :’D peukku taas sisustuspostaukselle, näitä on kiva lukea varsinkin nyt taas kun syksy tulee ja sisustusinto herää. Miten teidän vessa muuten voi, vai mitkä teidän suunnitelmat/aikataulut oli sen suhteen? 🙂

 • Leave a Reply