PARHAAT SYNTTÄRIT IKINÄ

19 elokuun, 2016

DSC_9547

Meitsillä oli eilen synttärit – kaksikymmentäseitsemän vuotta huhhuh! Tulin eilen töistä kotiin ja olimme suunnitelleet lähtevämme illaksi Helsinkiin synttäreitä viettämään. Olin ehdottanut Joonakselle ravintolaillallista ja elokuviin menoa – molemmat passasi. Rupesin laittamaan pian itseäni valmiiksi ja lähdön koittaessa ilmoitin Joonakselle, että ehkä jätetään kuitenkin leffa väliin ja käydään vain syömässä – näin päätettiin. Käytiin matkalla Porvoossa Joonaksen työpaikan kautta ja sitten lähdettiin ajamaan Helsinkiin. Ei päästy vielä moottoritielle asti, kun ilmoitin, että haluaisin ehkä sittenkin vain hakea pizzan ja mennä kotiin katsomaan elokuvaa 😀 Joonas repesi nauramaan, mutta näin tehtiin. Paras päätös vähään aikaan – saatiin olla rauhassa yhdessä, pizza oli ihan sairaan hyvää, seura parasta ikinä ja elokuvavalintakin osui nappiin. Kertakaikkisen ihana synttäripäivä – mitään muuta en olisi voinut toivoa!

DSC_9492 DSC_9522 DSC_9582

takki Pull&Bear // paita Other Stories // farkut Carlings KARVE // kengät Adidas

Ja juhlinta senkun jatkuu, sillä töiden jälkeen otan suunnaksi Tampereen ja Blockfestit – wohoooo! 

Kuvat: Annika Ollila

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Emilia 19 elokuun, 2016 at 9:25 am

  Kuulosti tosi mukavalta synttäripäivältä, ei sitä aina tarvitse tehä mitään huippuhienoa, vaan yhdessäolo on tärkeintä. 🙂 Myöhäiset onnittelut!

 • Reply anna 19 elokuun, 2016 at 2:29 pm

  Hyvää myöhästynyttä synttäri!ihanat lenkkarit. Ovatko ihan juoksulenkkarit?

  • Reply JanniAmanda 22 elokuun, 2016 at 9:10 am

   Iso kiitos 🙂 Eivät ole juoksukengät, vaan Originalsin puolelta!

 • Reply laura Heinikki 20 elokuun, 2016 at 2:33 pm

  Ihana asu <3 Ja onnittelut jälkikäteen :–)

 • Leave a Reply