KESÄN VIIMEISET

21 elokuun, 2016

DSC_9648

Teistä alkaa varmaan jo tuntumaan, että toistan itseäni viikosta toiseen hehkuttamalla aina mahtavaa mennyttä viikonloppua. Niin tekee kuitenkin taas mieli tehdä, sillä taas on aihetta hymyyn. Blockfestit ovat nyt takanapäin ja kotiin tultiin jo hyvän aikaa sitten. Oli niin huippua viettää aikaa noiden mimmien kanssa ja ottaa ilo irti kesän viimeisestä festariviikonlopusta. Jatkoilla meikäläistä ei nähty kumpanakaan päivänä ja hyvä niin. Molemmat illat olivat superhauskoja, mutta hotellin pehmoiset lakanat tuntuivat viimeisien keikkojen jälkeen paljon kutsuvammilta, kuin täyteen ammutut jatkopaikat. Festariviikonlopusta huolimatta fiilis on tällä hetkellä kohtalaisen freesi ja siitä käy varmasti kiittäminen kunnon yöunia. Tämä sunnuntai on pyhitetty kotisohvalle, Jetin rapsuttelulle ja omalle pikkuperheelle! 

Jättimäinen kiitos Blockfesteille ja ihanalle festariseuralle – oli niiiin hauskaa jälleen kerran!

DSC_9653 DSC_9687 DSC_9663

Sara ja Marianna ♥

DSC_4430 DSC_4052 DSC_9704

Kuinka monii muu oli viikonloppuna Blockeilla?

♥ Janni

2 Comments

 • Reply Anskuuu 21 elokuun, 2016 at 4:53 pm

  Moikka,
  mietiskelin tässä vaan, että mitä tarkoittaa, kun monilla bloggareilla on tuo ”media”-kortti kaulassa festareilla?

  • Reply JanniAmanda 21 elokuun, 2016 at 7:19 pm

   Mediapassilla saa esimerkiksi tuoda järjelmäkameran festarialueelle sekä pääsyn median edustajille tarkoitettuihin tiloihin aluueella. Blockfesteillä mediapassilla pääsee myös jatkoklubeille yms.. 🙂

  Leave a Reply