SECOND DAY LOOK – BLOCKFEST

22 elokuun, 2016

DSC_4467

Viikonlopun festarihulinat kuluivat kokonaisuudessaan tosi rennoissa vaatteissa, mutta se onneksi sopi ihan hyvin räppifestareiden teemaan. Lauantaina päälle valikoi lempparivaateisiini lukeutuvat Brandy Melvillen mekko, jonka ostin pari vuotta sitten Rooman reissulta. Sen päälle ikilempparini armytakki ja jalkoihin tämän hetken suosikkilenkkarit – viihdyin todella hyvin. Adduilla olisi jaksanut jorata pidempäänkin ja armyrotsi lämmitti juuri sopivasti. Illan huulipunavalintani ei ehkä ollut ihan ominta minua, mutta olen pitkään halunnut ostaa tuollaisen tosi tumman sävyn. Festarit ovat varmasti yksiä parhaita mahdollisisa paikkoja kokeilla jotain vähän oman mukavuusalueensa ulkopuolelta ja siksi hainkin tämän punan Macin pisteelta Tampereen Stockalta aikaisemmin samana päivänä. Nuo Macin mattapunat ovat muuten parhaita ikinä ja uskoisin, että tuo uusi sävy pääsee huulille vielä festareiden jälkeenkin.

DSC_4446 DSC_4489 DSC_4453 DSC_4477 DSC_4456

takki Pull&Bear // mekko Brandy Melville // kengät Adidas // lippis Asennesurf

DSC_4509

Perjantain Blockfest -asu nähtävissä täällä – kumpi tyyli miellytti enemmän?

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply