MIESTEN FARKUISSA

25 elokuun, 2016

DSC_9940

Meikäläinen käväisi viime viikolla Carlingsilla tutustumassa jo vähän ennakkoon tällä viikolla julkastuun uuteen KARVE -farkkumerkkiin. Olin kuullut ennen visiittiä pelkkää ylistyspuhetta tästä uudesta merkistä ja marssin sisään myymälään melko korkeilla odotuksilla. Farkut lymyilivät vielä myymälän perällä pahvilaatikoissa ja sain heti alkuun pienen esittelyn erilaisista malleista sekä pesuista. Ensisilmäyksellä farkut näyttivät todella hyvältä ja kangas tuntui laadukkaalta. Naisten farkkuja löytyi kaksi kapeaa mallia erilaisilla vyötäröillä sekä väljemmin istuva girlfriend -malli. Sovitin koko malliston läpi ja olin aivan myyty – olisin voinut napata mukaani ihan jokaiset, mutta kahdet pöksyt lähtivät lopulta matkaan. Kaikissa farkuissa on puuvillan seassa juuri sopiva määrä elastaania ja se tekee näistä farmareista äärimmäisen mukavan tuntuiset jalassa!

Ihan ensimmäisenä iskin silmäni pahvilaatikosta pilkottaneisiin revittyihin harmaisiin farkkuihin, mutta petyin kuullessani niiden olevan miesten mallistoa. Myyjä suositteli siitä huolimatta mua kokeilemaan niitä ja suostuin, vaikka en todellakaan uskonut, että ne voisivat istua itseni päälle. Olin niin väärässä!  Farkut tuntuivat tosi hyvältä päällä ja peilikuva miellytti siinä määrin, että loppujen lopuksi poistuin myymälästä kyseiset farmarit mukanani. Malli on oikeastaan melko täydellinen – sopivan kapea, mutta kuitenkin rento ja väljä. Monesti tämän tyyliset farkut ovat täyttä puuvillaa ja sen vuoksi vähän epämukavia käyttää, mutta näissä on juuri sopivasti joustoa. Enpä olisi uskonut!

Kuvissa siis päällä juurikin ne miesten malliston housut – mitä olette mieltä?

DSC_9798 DSC_9890 DSC_9800 DSC_9914 DSC_9804 DSC_9957

Kertokaahan mielipiteenne!

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Q 26 elokuun, 2016 at 9:41 am

    Just hyvän malliset!

  • Reply Jenna 26 elokuun, 2016 at 12:06 pm

    Todella hyvännäköiset, ja sopii sulle tosi hyvin! En jotenkaan ois heti uskonu et on miesten farkut.. 😀 Voisin itekin ostaa, hienot!

  • Leave a Reply