VIHDOIN PERJANTAI

26 elokuun, 2016

Viikot vierivät ihan jäätävää vauhtia, mutta tällä viikolla kerkesin poikkeuksellisesti jo odottamaan perjantaita. Viime viikonlopusta tuntuu tällä hetkellä olevan pitkä aika ja viikkoon on mahtunut paljon niin hyvässä kuin inhottavampaakin. Tästä viikonlopusta ei kuitenkaan voi tulla kuin hyvä, sillä olen kutsunut parhaat ystävät meille huomiseksi viettämään iltaa ja samalla vähän myöhässä juhlistamaan meikäläisen synttäreitä. Kyseisellä porukalla illasta ei voi tulla kuin superhauska ja parasta on, että suurin osa mimmeistä jää meille yöksi – jeeii! Nyt lähdetään kauppaan ostamaan viikonlopun sapuskoja, vaikka en ole itse vielä kerennyt edes ajatella lauantain menua. Sanoin haluavani jotain helppoa rentoa naposteltavaa ja Joonas on ilmeisesti jo suunnitellut tarjottavat, vaikka ei edes itse osallistu kemuihin – mihin joutuisin ilman tota tyyppiä ♥

DSC_9990 DSC_0035 DSC_0043 DSC_9967 DSC_0034

takki Zalando here // paita Levi’s // farkut Gina Tricot // kengät Vans

DSC_0059

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

♥ Janni

1 Comment

  • Reply ap 26 elokuun, 2016 at 9:55 pm
  • Leave a Reply