HIUSHIMOTUS – BALAYAGE

30 elokuun, 2016

Perin outoa, sillä yleensä tämä fiilis iskee poikkeuksetta aina vain keväisin – minua on nimittäin alkanut himottaa vaaleampi hiusväri. Olen viime aikoina onnistunut bongaamaan niin mielettömän siistejä hiuksia, että omankin kuontalon uudistaminen on alkanut kiinnostaa. Minähän kävin kampaajalla tuossa vajaat pari kuukautta sitten ja silloin halusin nimenomaan tummempaa väriä, mutta nopeasti se mieli voi muuttua. Erityisesti olen viime aikoina iskenyt silmän hiustyyleihin, joissa tummalle pohjalle on laitettu runsaasti vaaleita raitoja. Pienien googlettelujen jälkeen totesin, että tälle ihastukselleni löytyy nimikin ja se on balayage. Se tarkoittaa siis tietynlaista hiusten raidoitustyyliä, jossa vaaleat raidat suditaan hiuksiin ihan näppituntumalla rennosti ilman folioita tai muita sen kummempia apuvälineitä. Näin saadaan aikaan juuri haluamani kaltainen huoleton hiuslookki, jossa värin tummuus saa vaihdella useammallakin asteella.

Olen vannonnut moneen kertaan, että en enää ikinä vaalenna tätä muutenkin karheaa ja kuivaa lettiäni, mutta on vaan niin tylsää näyttää aina samalta. Täytyy nyt vielä pohdiskella ja kysyä luottokampaajani Johannan mielipidettä asiaan. Yleensä se on kyllä niin, että kun sitä jonkin idean saa päähänsä, niin sen toteuttamiseen saattaa tulla pakonomainen tarve. Ensin kyllä varmasti kuuntelen ammattilaisen mielipiteen, että kannattaako tätä lähteä tekemään. Olen viime aikoina vihdoin saanut vuosia todella huonossa kunnossa olleet hiukseni eloon, enkä missään nimessä halua ottaa liian isoa takapakkia vaalentamisen takia. Onneksi on Olaplex, joka auttaa varmasti ainakin jonkin verran!

Tämän tyylistä olen siis ajatellut

balayage hair

Kannattaako?

♥ Janni

13 Comments

 • Reply Annika 30 elokuun, 2016 at 6:49 pm

  Mä sanoisin, että kannattaa! Saahan ne sit aina takaisin tummiksi ;-D

  • Reply JanniAmanda 31 elokuun, 2016 at 11:35 am

   No se on totta 🙂 Kunhan ei kunto kärsi ihan kauheasti!!

 • Reply Tarja 30 elokuun, 2016 at 9:06 pm

  Sopisi sulle varmasti hienosti!! Toi on myös oma suosikki värjäys… 🙂

  • Reply JanniAmanda 31 elokuun, 2016 at 11:35 am

   Mulla on vähän ton tyyliset ollut joskus 🙂 Täytyypä miettiä! Olis kyllä kiva saada vähän vaihtelua!

 • Reply jenni 30 elokuun, 2016 at 9:33 pm

  Heii, nyt kokeilet rohkeesti kerta mieli tekee jotain muutosta! Ainahan sen saa takaisin samaan tummaan 🙂 Näyttää nimittäin tosi kivoilta!

  • Reply JanniAmanda 31 elokuun, 2016 at 11:36 am

   No tottahan se on 🙂 Mietityttää vain, ettei hiukset kärsi liikaa!

 • Reply Ninnu 31 elokuun, 2016 at 7:49 am

  Hei,

  Täällä on yks tummatukkanen joka on marssimassa samanlaisen kuvan kans kampaajalle. Päätin viime syksynä kun jouduin vetämään melko lyhyeksi kuivuneiden latvojen takia että nyt en värjää pitkään pitkään aikaan että hiukset kasvaa. Vuodessa on kuitenkin kerennyt kyllästyä tähän ainaiseen samaan väriin ja päätin kuitenkin että laitan vähän vaaleampaa raitaa sekaan. Ehkä se ei näin talvela kohde kuivata hiusta niin paljon kuin kesäaurinko. (Hope so) ja kyllä se vaan niin tuo uutta ilmettä! Täytyy kyllä keskustella kampaajan kanssa jos raitoja laittaisi hieman vähemmän, ja miten saisin latvoja hoidettua että ne pysyisi mahdollisimman virkeinä.

  Tulipa pitkä loru, mutta siis minä kannatan värjäystä!! 🙂

  • Reply JanniAmanda 31 elokuun, 2016 at 11:38 am

   No aika tutulta kuulostaa 🙂 Itse myös pelkään, että vaalennus pilaisi hiusten hyvän kunnon. Kampaaja tosin osaa varmasti sanoa, että kannattaako vai eikö. Toivottavasti sulle tulee kiva tukka ja kiva, kun kommentoit (pitkä loru ei haitannut yhtään)!

 • Reply Meeri 31 elokuun, 2016 at 10:56 am

  Kannattaa! 🙂
  Itse kasvatin joitakin aikoja sitten mustasta oman värin takaisin, josta myös tykkäsin, mutta kaipasin vaihtelua. Laitettiin juuri tällä tekniikalla luonnollisen vaaleaa latvaosaan eikä tarvitse juurikasvusta murehtia! 🙂 värjäysväli voi yhtähyvin olla muutama kuukausi tai pari vuotta!

  • Reply JanniAmanda 31 elokuun, 2016 at 11:39 am

   Olishan näissä ylläpitoa, kun tyven haluan pitää tummana ja oma väri on kuitenkin aika paljon vaaleampi. Saispa oman värin takaisin sormia napsauttamalla, sillä kärsivällisyyteni ei riittäisi kasvattamiseen 😀 Iso kiitos kommentista ja mielipiteen jakamisesta!

 • Reply Miiu 31 elokuun, 2016 at 11:03 am

  Nää olis kyllä tosi kivat!!!

 • Reply ella 31 elokuun, 2016 at 7:35 pm

  Näyttää ihan sairaan kivalta! Go for it! Itekin oon miettinyt ihan samaa, kun koko pää on omaa väriä (vaalean ruskeaa) ja haluaisin jotain uudistusta. Jospa mulle löytyisi joku hyvä sävy minkä voisi tosiaan vaan latvoihin laittaa.. 🙂 Mietityttää vaan se, kun omat hiukset suorat, vähän yli olkapäiden niin näyttääkö tuo suorissa hiuksissa niin kivalta. Omaa silmää noistakin kuvista miellyttää eniten nuo laineikkaat ja kiharat. Hmm, vaatii pohdintaa vielä omalla kohdalla. 🙂

 • Leave a Reply