NETFLIXIN PARHAAT

4 syyskuun, 2016

Lupailin tällä viikolla aiemmassa postauksessa jakaa teidän kanssa omat lempparini Netflixin syövereistä ja täältä niitä nyt tulee. Teiltä sainkin jo kyseisen postauksen kommenttiboksiin kivasti vinkkejä hyvistä sarjoista ja leffoista, mutta lisää saa ehdottomasti laittaa tämänkin postauksen kommenttiosioon. Syksy lähestyy ja olisi mahtavaa löytää pimeneviin iltoihin jotan uutta katseltavaa!

DSC_0264

Leffat

Hachiko

Tarina uskollisesta ystävyydestä koiran ja omistajan välillä. Kyyneleiltä ei todennäköisesti voi välttyä!

American Sniper

American Sniper kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan Chris Kylesta, joka kymmenvuotisen uransa aikana nousi Yhdysvaltain armeijan tappavimmaksitarkka-ampujaksi, se johti siihen, että Irakin kapinalliset asettivat palkkion hänestä.

Poika raidallisessa pyjamassa

Elokuva kertoo isän komennuksen takia keskitysleirin viereen muuttaneesta natsiupseerin perheestä, lähinnä kahdeksanvuotiaan pojan näkökulmasta.

Alastomana susien parissa

Vangit suojelevat keskitysleirille salaa tuotua orpopoikaa, mutta natsivartijat huomaavat pian, mitä on tekeillä.

Palm Trees in the Snow

Nuori nainen löytää kiehtovan vihjeen vanhasta kirjeestä. Hän lähtee trooppiselle plantaasille kaivamaan esiin sukupolvien salaisuudet.

The Bucket List

Miljonääri Edward Cole ja autonkorjaaja Carter Chambers saavat kuulla sairastuneensa syöpään. Sairaalan vuodeosastolla he keksivät tehdä ”lusikkalistan”, johon he kirjoittavat kaikki asiat, jotka he haluaisivat tehdä ennen kuin ”heittävät lusikan nurkkaan” eli kuolevat.

Kite Runner

Vuosia Californiassa viettänyt Amir palaa kotiseudullee Afganistaniin, kun hänen vanhan parhaan ystävänsä Hassanin poika on isänsä kuoltua ongelmissa. Tarina kertoo rikkaasta perheestä tulevan pojan ja tämän isän palvelijan samanikäisen pojan ystävyydestä.

The Fighter

Tositapahtumiin pohjautuva elokuvan kertoo kahden ammattinyrkkeilijäveljeksen sekä heidän perheensä tarinan.

Koskemattomat

Onnettomuudessa neliraajahalvaantunut miljonääri on palkkaamassa henkilökohtaista avustajaa. Työ on raskasta ja työntekijät vaihtuvat usein. Slummissa asuva mies kiertää työhaastatteluissa saadakseen työnantajilta allekirjoituksia todistaakseen, että on hakenut työtä ja siten oikeutettutyöttömyyskorvaukseen. Hän vain käy työhaastatteluissa puhumassa suunsa puhtaaksi hankkiakseen allekirjoituksen, mutta Philippe päättää palkata hänet koeajalle, koska asenne tekee häneen vaikutuksen.

The Lincoln Lawyer

Amerikkalainen nopeatempoinen oikeusdraama, jonka tarina vie päähenkilön oikeussalista myös henkilökohtaiselle tasolle.

What Maisie Knew

Maisie on kuusivuotias hurmaava ja eloisa tyttö, joka joutuu suunnistamaan vanhempiensa katkeran huoltajuuskiistan kaaoksessa. Ikääntynyt rokkitähtiäiti ja taidekauppiasisä ovat liian kiinnostuneita itsestään huomatakseen oman kyvyttömyytensä vanhempina.

Tallulah

Elokuva kertoo nuoresta juurettomasta Lu-nimisestä naisesta, joka asuu pakettiautossa kädestä suuhun -elämää. Lu pelastaa hetken mielijohteesta taaperon välinpitämättömältä äidiltä ja joutuu kääntymään ainoan tuntemansa vastuuntuntoisen aikuisen, Margon, puoleen.

Sarjat

Modern Family

Superhauskassa komediasarjassa seurataan vaatekaappialalla menestyneen Jay Pritchettin ja hänen kahden aikuisen lapsensa, Clairen ja Mitchellin elämää kaikkine hauskoine tapahtumineen.

Orange is the New Black

Sarja kertoo naisvankilan arjesta. Sarjan päähenkilö Piper Chapman tuomitaan nuoruudenrötöksestä 15 kuukaudeksi naisten valtionvankilaan. Piper oli salakuljettanut huumerahoja entiselle tyttöystävälleen Alex Vauselle kymmenen vuotta aiemmin. Nyt hän joutuu jättämään taakseen ihanan sulhasen ja kivan elämän.

Silta

Sarjan kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella ruotsalainen lääninrikospoliisi Saga Norén ja tanskalainen rikospoliisi Martin Rohde tutkivat rikoksia, joiden uhrit löydetään Juutinrauman sillalta Ruotsin ja Tanskan rajalta. Käynnistyy sarja murhia, joiden taustalla näyttää olevan yhteiskunnallisia vaikuttimia.

Luther

Sarjan päähenkilö on lontoolainen poliisi John Luther (Elba). Sarjassa keskitytään Lutherin työhön rikospoliisina sekä hänen yksityiselämäänsä. Tapahtumat sijoittuvat Lontooseen.

Toisen kanssa

Suomalainen sarja kertoo pariskunnasta, Saarasta ja Toukosta, jotka ovat pitkään yrittäneet saada lasta. Merkittävässä osassa sarjassa on myös Saaran työ lastensuojelun sosiaalityöntekijänä.

O.C.

Nostalgiaa! O.C. on yhdysvaltalainen teinidraamasarja, joka kertoo Orangen piirikunnan, Kaliforniassa sijaitsevan Newport Beachin hienostoalueen teinien ja heidän vanhempiensa elämästä.

The Fosters

Epätavallisessa draamasarjassa seurataan elämää lesboparin perheessä, jonka lapsikatraaseen kuuluu omia, adoptoituja ja kasvattilapsia kaikissa sateenkaaren väreissä.

Gossip Girl

Draamasarjassa seurataan teini-ikäisen ystäväjoukon elämää New Yorkin varakkaassa Upper East Sidessa.

DSC_0263

Siinä muutamia omia lemppareitani. Nyt haastan teidät kaikki kertomaan omat Netflix -vinkkinne kommenttiboksissa!

♥ Janni

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Anni 4 syyskuun, 2016 at 10:55 am

  Tosta the fostersista löytyy viaplaysta kolmas kausi 🙂

 • Reply Jenna 4 syyskuun, 2016 at 12:21 pm

  Törmäsin yhtenä päivänä hömppäkomediaan, jossa pääosassa oli yh-isä kämppistensä kanssa. Baby Daddy taisi olla sarjan nimi ja mua ainakin nauratti ne muutamat ensimmäiset jaksot! Suosittelen 🙂

 • Reply Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina 4 syyskuun, 2016 at 1:25 pm

  Elokuvista suosittelen ainakin ”Butterfly effectiä” ja ”Seven poundsia”.

 • Reply Pauliina 4 syyskuun, 2016 at 4:37 pm

  Gilmore girls ja pako 🙂

 • Reply Tupu 4 syyskuun, 2016 at 5:18 pm

  Mä suosittelen ainakin seuraavia: Suits, Twinsters, Rajaton, Maidentrip, Backstreet Boys Show ’em what you’re, Gilmore Girls, Step Up 2, Intern… Täytyy kyllä tsekata muutana sun suosittelema leffavinkki, kun Netflixistä on jotenki niin vaikee löytää oikeesti hyviä 🙂

 • Reply Lissunen 4 syyskuun, 2016 at 9:34 pm

  Netflixissä olevista sarjoista kannattaa ehdottomasti tsekata Kovat kaulassa ja uusi sherlock! Molemmat aivan hämmästyttävän nerokkaita sarjoja! Lisäksi katsomisen arvoisia ovat Daredevil, How to get away with murder, Jessica Jones, Peaky Blinders ja ehdoton suosikkini ja aivan hulvattoman hauska komediasarja Grace and Frankie sekä Ashton Kutcherin tähdittämä the Ranch.
  Kaikki edellämainitut sarjat katsottu kerran ja osa useammin läpi ja en voi kuin suositella 🙂

 • Reply Kiia 4 syyskuun, 2016 at 10:08 pm

  Outlander!!
  Gran hotel
  Reign
  The orginals
  Narcos
  House of cards

 • Reply Jaana 5 syyskuun, 2016 at 10:58 am

  Grace & Frankie!! 🙂 hauska ja symppis sarja!

 • Reply Jenna 5 syyskuun, 2016 at 6:47 pm

  Sarjoista en voi suositella muutakuin Orphan Blackia! Tuli katottua sen 4 kautta huolestuttavan lyhyessä ajassa 😀 Sarja kuulosti aluks todella oudolta, mut kannattaa oikeesti kattoa, en oo löytäny vielä mitään yhtä koukuttavaa kuin se oli.

 • Reply Anniina 5 syyskuun, 2016 at 9:43 pm

  Pieni korjaus: Orange is the new black on sarja eikä elokuva. 🙂

 • Reply taru 6 syyskuun, 2016 at 8:41 pm

  Kovat kaulassa!
  Komea mies + rikokset = ei voi olla kuin hyvä :p

 • Reply soikkeli 7 syyskuun, 2016 at 10:25 am

  Netflix sarjoista ehdottomasti suosittelen Narcosia :–)

 • Leave a Reply