HAJAMIELINEN TYYPPI

5 syyskuun, 2016

DSC_0620

Vitsit, että viikonloppu hurahti taas nopeasti ja nyt eletään taas jo maanantaita. Viikonvaihde sujui rennoissa tunnelmissa muuten, mutta lauantaina käytiin vetämässä siskon kanssa Midnight run melkoisissa ääriolosuhteissa. Vettä tuli enemmän kuin kuulemma kymmeneen vuoteen, mutta hauskaa oli siitä huolimatta ja positiivista on, että en tullut kipeäksi siellä sateessa rämpiessä. 

Tämä viikko alkoi sitten ainakin paremmalla menestyksellä kuin edellinen, sillä muistin tänä maanantaina ottaa jopa läppärinkin mukaan töihin lähtiessä – edistystä havaittavissa. Tämä hajamielisyys on kyllä viime aikoina noussut taas melko korkeisiin sfääreihin ja se johtuu varmasti siitä, että päässä risteilee tällä hetkellä noin miljoona asiaa samaan aikaan. Yritän pidellä lankoja käsissä ja keskittyä samaan aikaan moneen asiaan, mutta se ei edelleenkään ole tunnetusti vahvinta alaani. Nyt hoidan muutamat hommat loppuun tässä kotosalla ja yritän illalla keretä paneutumaan paremmin teidän antamiin uusiin leffa- ja sarjavinkkeihin – iso kiitos niistä!

Postauksen kuvitus on peräisin viikonlopulta

DSC_0554 DSC_0602 DSC_0625 DSC_0584

paita Adidas // shortsit H&M // kengät Adidas // lippis Brixton

Ihanaa viikkoa kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nani 6 syyskuun, 2016 at 10:29 am

    Tykkään sun tyylistä hirmuisesti ! 🙂 Tänne on kiva tulla hakemaan pientä inspistä !

    • Reply JanniAmanda 6 syyskuun, 2016 at 12:08 pm

      Voi kiitos 🙂 Ihan mahtavaa kuulla!

    Leave a Reply