OMA LEHMÄ OJASSA

7 syyskuun, 2016

DSC_1013

Pakko myöntää, että mulla oli niin sanotusti vähän omakin lehmä ojassa, kun ostin Joonakselle tuon kuvissa näkyvän Addun collegen. Onhan tuo miesten xxl -koko meikäläiselle melkoinen teltta, mutta tulen lainaamaan sitä varmasti vielä toisekin. En ihan heti keksi tuon kotoisampaa vaatetta!

Tuo pitkä bomberi sen sijaan on peräisin Carlingsin syksyn mallistosta ja se tulee varmasti olemaan yksi sesongin lemppareistani. Siisteintä on, että kyseinen rotsi on käännettävä – toiselta puolelta tummanvihreä ja toiselta vaaleampi vihreä – cool!

DSC_0957 DSC_0993 DSC_0965 DSC_1027 DSC_0943

takki Carlings // paita Adidas // housut Adidas // kengät Adidas

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply sofia 7 syyskuun, 2016 at 11:39 pm

  upeat kuvat! pakko kysyä miten oot muokannu kuvat? kiinnostaa etenkin mistä tällaisen ”sävyn” saa kuviin? jos on joku filtteri, niin osaatko tarkalleen sanoa mistä sellasen löytäis? olisin ikionnellinen jos jeesaisit 🙂

  • Reply JanniAmanda 8 syyskuun, 2016 at 9:06 am

   Mulla on VSCO Film -filtteri 00 -paketti 🙂 Näissä kuvissa on käytetty yhtä niistä filttereistä, mutta käsitelty kuitenkin sen jälkeen aika paljon vielä valoja, varjoja ja värejä. Kannattaa vaan testailla ja niitä VSCO filmin filttereitä voin suositella lämmöllä!

 • Reply Nimetön 8 syyskuun, 2016 at 3:04 pm

  Ihanan rento asu! <3

 • Leave a Reply