SYKSYN HYVIÄ PUOLIA

9 syyskuun, 2016

Syksyn tuloon tulee yleensä ainakin omalla kohdallani liitettyä aina paljon negatiivisia asioita, vaikka siihen liittyy ehdottomasti paljon hyvääkin. Raikas syysilma, kaunis luonto ja koti-illat kynttilänvalossa. Ennen kaikkea se on itselleni aina inspiroivaa aikaa niin pukeutumisen, sisustuksen kuin oman elämän uudistamisenkin osalta. Syksyllä tulee usein palattua ruotuun kesän jälkeen ruokavalion kanssa, aloitettua joku uusi harrastus ja keskityttyä taas uudella tarmolla duuniprojekteihin.

Pukeutumisen suhteen syksy tosiaan inspiroi aina vuosi toisensa jälkeen yhtä kovasti ja tällä hetkellä silmät ovat nauliintuneet eniten: suoriin housuihin, muhkeisiin neuleisiin, laadukkaisiin perus t-paitoihin, nahkarotseihin, leveisiin housuihin, väljiin bombertakkeihin, tummiin murrettuihin sävyihin ja ikisuosikkiini harmaaseen ihan sen kaikissa muodoissa ♥

Ahh ihan täydellisiä syyslookeja!

inspiration-fall2 inspiration-fall inspiration-fall3

Syksyn hyviä puolia saa listata lisää kommenttiboksin puolella, jos vaikka niistä saisi lisään inspistä! 😉

– Janni

3 Comments

 • Reply Q 9 syyskuun, 2016 at 9:04 am

  Onpa hyvännäkösiä suoria housuja. Noi ekan rivin oikeen kulman rennot on kyllä sen näköset että alko heti tekemään mieli itelle 😀

 • Reply Linda N. 9 syyskuun, 2016 at 2:40 pm

  Itse rakastan kesää, mutta pukeutumisen saralla syksy on kyllä kulta-aikaa! Kerrospukeutuminen, nahkatakit, neuleet ja kaulahuivit, nyt ne on taas täällä <3 Inspiroivia kuvia!

  // Linda

 • Reply seia 9 syyskuun, 2016 at 7:55 pm

  Kiitos hyvistä kuvista ja pukeutumisvinkeistä!

 • Leave a Reply