KRAPULA

11 syyskuun, 2016

DSC_7094

Meillä oli perjantaina duunin superhauska virkistyspäivä – sporttailtiin, kisailtiin ja juhlittiin. Koko päivä oli ihan mahtava, mutta otsikko tiivistää aika täydellisesti viikonlopun muut fiilikset. Koko eilinen aurinkoinen ja kaunis päivä meni sisällä koomaillessa ja väsymys oli jotain sanoinkuvailematonta. Nukuin suurinpiirtein koko päivän, eikä olossa nyt noin muutenkaan ollut kehumista. Mulla on nykyään ihan älytön krapulan pelko ja yleensä tulee nykyään juotua pelkkiä mietoja juomia. Poikkeus vahvisti nyt taas säännön, sillä ne caipiroskat olisi todellakin pitänyt jättää tilaamatta. Huhhuh! Harmittaa vain, että koko viikonloppu meni ihan ohi, vaikka eihän tästä voi ketään muuta kuin itseää syyttää 😀 sehän on selvää. Turhaa tästä nyt on edes marista, mutta perhana, että silti harmittaa. Opin nyt varmasti taas jotain ja tämä olkoon nyt lähtölaukaus rauhoittumiselle taas kesän jälkeen. Lupaan, että en hanki tätä oloa itselleni ihan pian uudestaan!

Mutta täytyy sanoa, että on meillä kyllä ihan mielettömän hauskaa jengiä töissä. Niin hauskaa, että taisin seuraavan päivän olotilastani päätelleen innostua hieman jo liikaakin. Kiiiiitos jokaiselle mahtavasta seurasta!

DSC_7078-2

En tiedä miksi olen muutenkin viime aikoina ollut jotenkin todella väsynyt ja tuo perjantainen taisi olla vähän liikaa jo siihenkin nähden. No tulipahan ainakin nukuttua eilisen aikana, jospa univelatkin olisivat siinä kuittaantuneet, vaikka epäilen kyllä. Tunnustelen tässä parhaillaan oloani näin sunnuntaiaamuna ja toivon hartaasti, että olisin tänään kykyneväinen muuhunkin kuin neljän seinän sisällä makoiluun. Tai siis pakko olla, koska kohta lähden Kotkaan!

Olisko kenelläkään antaa vertaistukea? 😀

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tarja 11 syyskuun, 2016 at 8:49 am

  Juurikin samasta syystä otan alkoholia erittäin harvoin. Lasillinen tai kaksi ihan ok,enemmästä määrästä menee ainakin seuraava päivä ihan ketuille…

 • Reply Katarina Kirvesmäki 11 syyskuun, 2016 at 9:48 am

  Mäkään en mielelläni enää juo alkoholia paria annosta enempää, koska helposti tulee niin huono olo aamuisin ja mikä pahinta – se väsymys on niin kauheeta! Innolla odotan aina viikonloppuja kun voi puuhailla kaikenlaista ja sit harmittaa jos pari päivää menee pelkästään kotona maatessa 😀

 • Reply Pipu 11 syyskuun, 2016 at 10:51 am

  Ihanaa lukea tällainen rehellinen teksti sunnuntai aamuna rapujuhlien jälkeen, kun väsymys painaa ja päätä jomottaa. Vertaistuki on parasta! Onneksi tällaiset lötköilypäivät pitävät huolen siitä ettei näin käy liian usein 😀 Tsemppiä ja iloa alkuviikkoon!

 • Reply jenni 11 syyskuun, 2016 at 1:41 pm

  Olipa mukava lukea ihan rehellistä tekstiä, vaikka kyseinen olotila ei täällä olekaan 😀 Tsempit täältä 🙂

 • Reply Laura Heinikki 12 syyskuun, 2016 at 11:20 am

  Juu allekirjoitan kyllä tämän postauksen! Ikä ei tule yksin hahah 😀

  http://www.lauraheinikki.fi

 • Leave a Reply