TAKE AWAY

12 syyskuun, 2016

Kertakäyttöidet take away -kahvimukit ovat osoittautuneet loistavaksi ostokseksi. Tietenkin sellainen kestoversio olisi monella tapaa järkevämpi, mutta jotenkin tykkään enemmän juoda kahvini duunimatkalla mielummin pahvisesta kupposesta. Vähän jopa kadehdin niitä tyyppejä, jotka asuvat kävelymatkan päässä työpaikoiltaan ja voivat hakea aamutuimaan höyryävän take away -kupposen jostain ihanasta kahvilasta. Se olisi täydellistä, mutta kyllä tuo kotonakin valmistettu kahvi ajaa loistavasti asiansa!

Tuo kuvissa näkyvä Vilan villasekoitteinen neule sen sijaan ei ole ollut niin onnistunut ostos. Näyttää kivalta, mutta kutittaa ni perhanasti… 

dsc_1164 dsc_1220 dsc_1191 dsc_1200

neule Vila // housut Zara // kengät Adidas

Käykääpä muuten heittämässä kommenttinne meikäläisen aamuiseen postaukseen, mikäli aihe herättää tunteita ja Stockan lahjakortti kiinnostelee! 

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply annnnnn 12 syyskuun, 2016 at 8:34 pm

  Jos joskus meinaat hommata termosmukin niin osta ehdottomasti Bodumin termosmuki. Ne on maailman parhaita. 10 euron mukit voi suoraan unohtaa (on kokemusta liiankin monesta halvasta versiosta). Bodumin muki on noin 30e, mutta se on sen arvoinen 🙂 Tämä malli löytyy itseltäni: http://www.crema.fi/fi/products/bodum/travel-mug-vacuum

 • Reply jenni 13 syyskuun, 2016 at 12:02 pm

  Jos neule kutittaa, niin nuo housut varmaan päällä tosi mukavat! Näyttää nimittäin kivoilta! 🙂 Siistit mutta rennot.

  • Reply JanniAmanda 13 syyskuun, 2016 at 10:50 pm

   Kiiitos!! Ne on kyllä supermukavat 🙂

 • Reply HannaK. 13 syyskuun, 2016 at 3:22 pm

  Heippa! Kysyn nyt tässä uusimmassa postauksessa, mutta minkä kokoinen sulla on se musta adidaksen kolmiraitanen pitkähihanen paita, muutama postaus takaperin (postauksessa: Hajamielinen tyyppi)? Haluttais ostaa se, mutta Adidaksen koot tuntuu olevan aika nafteja, niin mietin 38 ja 40 välillä! Ja taidat muistaakseni olla jotakin vähän päälle 160cm pitkä? Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Reply JanniAmanda 13 syyskuun, 2016 at 3:34 pm

   Moikka! Mulla on koko 36 ja sitä kokoa käytän normaalisti aina 🙂 Se on tosi hyvää matskua – suosittelen kyllä, jos paita miellyttää! 🙂

 • Reply P 14 syyskuun, 2016 at 9:19 am

  IHANA asu! <3

 • Leave a Reply