TURVAA PAHIMMAN VARALLE

12 syyskuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Fennia’ title=’TURVAA PAHIMMAN VARALLE’]

dsc_1131

Henkivakuutus on minulle nykyisessä elämäntilanteessani päivänselvä juttu, vaikka vielä hetki sitten en ollut uhrannut sille elämässäni yhtäkään ajatusta. Uskoisin tämän olevan sellainen aihe, jolla nuoret eivät pahemmin päätään vaivaa, mutta miksi siitä on tullut minulle viimeisen vuoden aikana niin merkityksellinen? Tästä haluan jakaa teille muutaman ajatuksen tässä Fennian kanssa yhteistössä toteutetussa postauksessa.

Olemme asuneet mieheni kanssa jo vuosia yhdessä yhtä välivuotta lukuunottamatta, mutta viime vuoden lopulla ostimme itsellemme ensimmäisen yhteisen kodin. Samoihin aikoihin alkoi luonnollisesti myös pohdinta tarpeellisien vakuutuksien ympärille – kotivakuutukseen piti ilmoittaa uudet tiedot ja siinä samalla pohdimme turvaa sen kaikista pahimman varalle. Koko henkivakuutus oli minulle aiheena täysin uusi, mutta tutkittuani asiaa totesin sen kuitenkin tässä elämäntilanteessa meille todella tarpeelliseksi.

dsc_1161

Henkivakuutuksen ottamista perustellaan monesti vain perheellisien näkökulmasta, mutta yhtä hyvin avoliitto ja puolisoiden yhteinen omaisuus on sellainen asia, jonka vuoksi  vakuutuksen ottaminen kannattaa. Mikään maallinen ei tietenkään pahimman sattuessa voisi korvata koettua menetystä, mutta moni kuitenkin arvostaisi siinä vaiheessa, ettei siihen ahdinkoon liitettäisi enää taloudellisia ongelmia kaiken kukkuraksi. Tällaisien asioiden pohdiskelu aiheuttaa pientä ahdistusta sisälläni, mutta totuus se vain on, että ikinä ei tiedä, mitä elämä eteen heittää. Kaikkeen ei tietenkään pysty varautumaan, mutta pieniä asioita voi halutessaan tehdä, jotta oma ja läheisien tulevaisuus olisi turvattu. Henkivakuutustahan ei oteta itseään varten, vaan sillä halutaan turvata läheisien toimeentulon ja elintason säilyminen kuolemantapauksessa.

Itse tiedän varsin hyvin oman kokemuksen kautta, että tällaisien niin sanottujen ikävämpien asioiden hoitamista tulee lykättyä aina vain tulevaisuuteen, vaikka nykypäivänä niiden reilaan laittaminen onkin tehty naurettavan helpoksi. Fennia-henkiturvankin voi ottaa itselleen tosta noin vaan nopeasti netissä, vaikka ihan omalta kotisohvalta käsin. Jotenkin itselleni ainakin tulee automaattisesti edelleen se ajatus, että tällaisia asioiten varten pitäisi olla aina marssimassa johonki virastoon jonon jatkeeksi, mutta helpoksi tämäkin on kuulkaa tehty. Fennian sivuilta löytyy vieläpä laskuri, joka kyselee muutamia tietoja ja sen perusteella laskee juuri sinulle sopivan henkivakuutustarjouksen. Laskurin löytätte täältä. Jos sinulta siis uupuu vielä henkivakuutus ja koet sen tällä hetkellä omassa elämäntilanteessasi tärkeäksi, niin hommaa se tänään!

dsc_1129 dsc_0107

Nyt lopuksi olisi teidän vuoro kertoa hieman omia ajatuksianne aiheesta, jos tämä herättää minkäänlaisia tuntemuksia. Onko henkivakuutus teidän teidän elämäntilanteissa tällä hetkellä ajankohtainen? Ja mikä on ollut teidän elämässänne sellainen etappi, että olette päättäneet ottaa henkivakuutuksen?

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Stockmannille ja arvonta suoritetaan viikon päästä 19.9. klo 10.00. Aronnan tarkemmat säännöt voitte tsekata vielä täältä!

♥ Janni

indiedays-ja-brm-yhteislogo

You Might Also Like

59 Comments

 • Reply Resus 12 syyskuun, 2016 at 8:49 am

  Olen pian jo kolmekymppinen, mutta luulen edelleen olevani niin nuori ettei mun tartte miettiä mitään henkivakuutuksia, mähän oon vasta lapsi 😀 mutta tää sun tärkeä postaus sai kyllä ajattelemaan asiaa ja tuli pieni kauhunpoikanenkin että apua, äkkiä pitää hankkia sellanen!

 • Reply Maisa 12 syyskuun, 2016 at 8:50 am

  Hei!
  Tämä on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa. Ehdottomasti pitäisi hankkia henkivakuutus, aviopuolisoakin ajatellen. Hänellä se on ja minulla ei. Keskusteluissa on ollut, että pitäisi taas tarkistella kaikki vakuutusasiat järkeviksi. Pitäisi, pitäisi.. saisikohan ryhdistäydyttyä ja tehtyä jotain sen eteenkin.. Aurinkoista viikkoa!

 • Reply Iina 12 syyskuun, 2016 at 9:17 am

  Meille tuli henkivakuutus myös ajankohtaiseksi kun ostettiin yhteinen oma asunto vuosi sitten.

 • Reply heidiii 12 syyskuun, 2016 at 10:29 am

  Asun tällä hetkellä yksin, joten en koe tarpeelliseksi ottaa henkivakuutusta. Opiskelija säästän myös aika paljon, kun jätän ylimääräiset kulut pois.

 • Reply Oona 12 syyskuun, 2016 at 11:22 am

  Henkivakuutusta ei kyllä löydy, vaikka olemme avopuolisoni kanssa siitä kyllä puhuneet. Muuttaessamme saman katon alle hän päätti hankkia minulle tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksen, koska kuulemma sellainen pitäisi jokaisella olla 😀 No, tiedä sitä, VIELÄ en ole niitä tarvinnut.

  Koska meillä ei vielä ole yhteistä asuntolainaa, suuremmat vakuutukset tuntuvat vierailta. Varmaankin ensi vuoden puolella asunto tulee ostettua joten silloin varmasti käymme tätä keskusteluakin uudelleen…

 • Reply Marine 12 syyskuun, 2016 at 11:36 am

  Vielä itseltäni ei henkivakuutusta löydy. Asiasta olemme paljon mieheni kanssa keskustelleet. Meillä on yhteisen onakotitalon etsiminen käynnissä. Kun sopiva koti kohdalle löytyy, menemme ja otamme henkivakuutukset molemmille. Se on pieni summa jolla mahdollisesti pahimman sattuessaa voi omaa/ toisen taloutta pitää järjestyksessä. Toivon mukaan oma ihana asunto meille löytyy mahdollsimman pian.

 • Reply M 12 syyskuun, 2016 at 11:55 am

  Rehellisesti sanottuna eipä ole kyllä henkivakuutus käynyt mielessäkään ennen tätä sun postausta. Vaikka sinänsä outoa ettei ole, sillä kaksi vuotta sitten perheenjäseneni menehtyi äkillisesti ja se kyllä pisti miettimään jos jonkinmoisia asioita. Tiedän, että mitä vain voi tapahtua milloin vain. Nyt kun olen avoliitossa asunut jo melkein kuusi vuotta, niin kyllähän tämä henkivakuutus nyt jos koskaan olisi ajankohtainen. Ja sama homma mullakin toi, että tällaisten asioiden kuten vakuutuksien hoitaminen kyllä valitettavasti tuntuu jotenkin tuskallisen vaikealta hoitaa, vaikka eivät sitä välttämättä olisikaan.

 • Reply Linnea 12 syyskuun, 2016 at 11:57 am

  Minulla ei ole henkivakuutusta, mutta ehdottomasti hankin viimeistään silloin, kun on omia lapsia.

 • Reply memuli 12 syyskuun, 2016 at 12:57 pm

  Henkivakuutuksen otin ensimmäisen kerran kun ostimme yhteisen asunnon ex-miehen kanssa. Ja seuraavan kerran otin kyseisen vakuutuksen kun sain lapsen. Fiksuja päätöksiä,toki aina olen kokenut sen hieman työlääksi mutta nythän siitä on tehty helppoa! 🙂

 • Reply Ninni 12 syyskuun, 2016 at 1:02 pm

  Varmaan tässä kohtaa myös kannattaisi kertoa siitä kuinka vaikeita nuo henkivakuutuskorvaukset on saada. Jos vakuutuksen ottaneella henkilöllä on jokin perussairaus niin on korvauksien saaminen todella vaikeaa ja hidasta vaikka vakuutuksen ottajan kuolinsyy olisi ihan toinen. Vakuutuksia kyllä myydään mukavasti ja idella ”korvaamme heti” mutta itse korvauksien hakeminen on nöyryyttävä ja todella ikävä prosessi. Kokemusta löytyy useammasta vakuutusyhtiöstä joten ei ole yksittäinen tapaus 😉

  • Reply JanniAmanda 16 syyskuun, 2016 at 11:19 am

   Henki-Fennian lakimies Kati Saariniemi kommentoi asiaa näin:

   ”Vakuutusyhtiön täytyy ennen korvauksen maksamista varmistua siitä, ettei vakuutettu ole kuollut sellaiseen sairauteen, josta vakuutusyhtiölle ei ole kerrottu vakuutusta haettaessa ja ettei edunsaaja ole aiheuttanut vakuutetun kuolemaa. Jotta näistä voidaan varmistua, vakuutusyhtiö tarvitsee vakuutetun kuolintodistuksen ja sen saaminen voi joissain tapauksissa kestää, mutta onneksi harvemmin. Kyse ei siis ole siitä, etteikö vakuutusyhtiö maksaisi korvausta nopeasti saatuaan tarvittavat asiakirjat. Vakuutusyhtiö joutuu lain mukaan maksamaan korvaukselle viivästyskorkoa, mikäli korvausta ei makseta kuukauden kuluessa siitä, kun sille on toimitettu kaikki tarvittavat asiakirjat.
   Kati Saariniemi, lakimies, Henki-Fennia”

 • Reply Anna 12 syyskuun, 2016 at 1:32 pm

  Mulla on aina ollu henkivakuutus. Äiti ja Isä on jo pienestä asti mut vakuuttanut. Sit oli nuorisovakuutus 26 ikävuoteen asti mikä piti sisällään henkivakuutuksen ja siitä oli luonnollinen jatkumo että otan henkivakuutuksen kun nuorisovakuutus loppu. Kyllä se luo sellasta turvaa elämään. Vakuutukset on aina ollu vähän sellai asia mistä ei tingitä. Ja hyvä niin koska on niihin jouduttu turvautumaan useampaan kertaan.

 • Reply Ripla 12 syyskuun, 2016 at 2:49 pm

  Asia josta on vaikea puhua.

 • Reply Elina 12 syyskuun, 2016 at 4:18 pm

  Mun perheessä on varmaan ollut epänormaali kasvatustapa, kun meillä äiti on aika avoimesti puhunut meidän kilpailutetuista vakuutuksista ja tehnyt harvinaisen selväksi esim. ettei ulkomaille voi missään nimessä lähteä ilman matka- ja matkatavaravakuutuksia 😀 (molemmat tulleet ihan käyttöön omissa kommelluksissa..). Jotenkin olisi kovin turvaton olo ilman kattavia henki-, sairaus-, koti-, ajoneuvo- ja matkavakuutuksia. Ainakin tämmöisellä tapaturma-alttiilla hurjapäällä.

 • Reply Ss 12 syyskuun, 2016 at 4:39 pm

  Opiskelijana oon karsinut ”turhuudet” ja vakuutusyhtiön myyjäkin taannoin sano että ei ehkä vielä tarvi henkivakuutusta miettiä. Nyt elämäntilanne on eri vaikka opiskelut vielä vähän onkin vaiheessa että pitäis kai alkaa ajatella asiaa uudelleen.
  Vähän pelottaa tollanen ottaa, sitä ei ainakaan voi koskaan sit lopettaa koska silloinhan sit nimenomaan sattuu nimimerkillä tapaturmavakuutus loppu ja käsi murtu pari viikkoa sen jälkeen…

 • Reply Anne-Mari 12 syyskuun, 2016 at 4:50 pm

  Tärkeä aihe, hyvä että tällaisesta kirjoitetaan blogeissa!

 • Reply Riikka 12 syyskuun, 2016 at 5:09 pm

  Yhden hengen taloudessa koti-,matka- ja tapaturmavakuutus on tällä hetkellä ne priorisointilistan tärkeimmät!:)

 • Reply Nimetön 12 syyskuun, 2016 at 5:11 pm

  Eipä ole otettu.
  Meille tarjottiin kyllä kun käytiin lainaa hakemassa mutta kieltäydyttiin.
  Kaikki pakolliset vakuutukset löytyy tottakai mutta jotenkin tuo henkivakuutus ei vaan napannut meitä yhtään.

  En tiedä miksi, se vaan jotenkin kuullosti oudolta meidän korvaan niin se jäi kokonaan ottamatta
  Enpä ollut siitä ennen kuullutkaan kunnes puhuivat pankissa siitä.

 • Reply Emilia 12 syyskuun, 2016 at 6:22 pm

  Minulla on aina ollut henkivakuutus, koska koskaan ei tiedä, mitä voi sattua.

 • Reply Saakku 12 syyskuun, 2016 at 7:04 pm

  Hommattiin ex-avopuolison kanssa henkivakuutukset toistemme turvaksi ja kun muutin erilleen niin jatkoin henkivakuutusta vaikka elänkin tällä hetkellä todella pienillä tuloilla ja isoilla menoilla. Ajattelen että koskaan ei voi tietää ja haluan että läheiseni eivät joudu pulaan jos mulle sattuis jotain. Kolme vuotta sitten menetin äkillisesti perheenjäseneni ja se tuli todella yllätyksenä että kuoleminen ei ole halpaa! Tästä ei moni puhu koska se ei ole päällimmäisenä surun keskellä mielessä mutta siinä vaiheessa kun laskuja alkaa tulemaan niin tajuaa kuinka oikeasti se kirpaisee taloudellisestikin.

 • Reply mari 12 syyskuun, 2016 at 7:07 pm

  Ei ole vielä ollut ajankohtainen, mutta pisti kyllä miettimään kun asiasta luin äsken lisää postauksesi ansiosta! 🙂

 • Reply Sini 12 syyskuun, 2016 at 7:28 pm

  Henkivakuutuksen ottaminen on käynyt mielessä aina vakuutuksia miettiessä.. sitä kuitenkin uskottelee itselleen että ei minulle satu mitään eikä vakuutuksia tarvitse..

 • Reply jepujep 12 syyskuun, 2016 at 7:33 pm

  Löytyy! Ollut mielestäni olemassa koko ikäni (25 vuotta). Mieheni kritisoi, että mitä siitä itse hyötyy, mutta ehkä joitain asioita pitää ajatella myös epäitsekkäästi.

 • Reply Peppiina 12 syyskuun, 2016 at 7:46 pm

  Mielestäni henkivakuutus on tärkeä sillä koskaan ei tiedä mitä seuraavana päivänä voi tapahtua. Se myös ajatuksena helpottaa että mitä jos itselle käy jotain niin sitten muut ei jää pulaan

 • Reply N 12 syyskuun, 2016 at 8:19 pm

  Nyt asun yksin joten asiaa ei pahemmin ole tullut mietittyä mutta varmasti se tulisi ajankohtaiseksi myöhemmin kun muuttaa yhteiseen asuntoon 🙂

 • Reply Janika 12 syyskuun, 2016 at 9:37 pm

  Henkivakuutusta ei ole vielä hommattu, mutta aihe on ollut mietinnässä läheiseni jouduttua onnettomuuteen. Opiskelijan budjetti on vain hyvin rajallinen ja kaikenlaiset vakuutukset käyvät kalliiksi. Tilanteen sattuessa siitä toki olisi hurja apu, mutta aina sitä vain yrittää olla ajattelematta sitä, mitä voisi sattua..

 • Reply Ilona 12 syyskuun, 2016 at 9:40 pm

  Itselle ei ole ainakaan tällä hetkellä ajankohtainen, tosin jossain vaiheessa varmasti olisi järkevä hankkia 🙂

 • Reply Mariima 12 syyskuun, 2016 at 10:04 pm

  Itse laitoin vakuutukset kuntoon juuri tänä kesänä. Pitkitin asiaa viimeiseen asti, kun juurikin luulin sen olevan niin hankalaa ja työlästä. Vakuutukseni oli ollut samaata paikasta jo usean vuoden ajan, mutta tällä kertaa päätin kilpailuttaa ne, ja se myös kannatti. Onneksi vertailu oli helppoa juurikin niiden laskurien avulla ja loppu peleissä sain itseni ja omaisuuteni turvattua melko helposti. Henkivakuutusta minulla ei vielä ole, mutta luulen sen tulevan ajankohtaiseksi ensiasuntoa hankkiessa. 🙂

 • Reply OM 12 syyskuun, 2016 at 10:56 pm

  Olen miettinyt henkivakuutuksen ottamista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Vakavan sairauden varalle vakuutus löytyy.

 • Reply Sonja 12 syyskuun, 2016 at 11:16 pm

  Henkivakuutusta ei ole, mutta vakavan sairauden vakuutus kylläkin.

 • Reply Aliiss 12 syyskuun, 2016 at 11:52 pm

  Ensimmäisen omistusasunnon oston yhteydessä päätettiin myös poikaystävän kanssa ottaa henkivakuutukset kaiken varalle. 🙂

 • Reply Laura K 13 syyskuun, 2016 at 7:04 am

  Minulle on lapsuudestani asti painotettu erilaisien vakuutuksien tärkeyttä, joten henkivakuutuskin on ollut täysin normaali asia ja minulla onkin ollut se jo vuosia 🙂

 • Reply Memo 13 syyskuun, 2016 at 7:34 am

  Meille kävi myös niin, että kun ostettiin eka yhteinen omistusasunto, alkoi muutkin kuin kodin vakuuttaminen mietityttää enemmän. Nyt on henkivakuutus, tapaturmavakuutus ja mitähän vielä. Tulee turvallinen olo vakuutusmaksuja maksellessa 😀

 • Reply sinii 13 syyskuun, 2016 at 8:37 am

  Pakko kai myöntää, että en ole aivan varma löytyykö sellaista. Ei kai… Täyty ottaa selvää piakkoin:)

 • Reply Heli 13 syyskuun, 2016 at 10:15 am

  Ei ole käynyt kyllä pienimmässä mielessäkään hankkia henkivakuutusta, jotenki se kuulostaa niin Amerikkalaiselta. Tämän postauksen myötä asia alkoi kyllä kiinnostamaan. Minulta löytyy kuitenkin kattava tapaturmavakuutus, jota olen aina pitänyt hyvin itsestään selvänä ja tärkeänä.

 • Reply Neea 13 syyskuun, 2016 at 11:01 am

  Ei löydy vielä henkivakuutusta, mutta tämän postauksen luettuani tuli sellanen olo että ehkä kannattaisi hankkia!

 • Reply Emmi 13 syyskuun, 2016 at 12:32 pm

  Huh, olen parikymppinen tyttö enkä ole koskaan tullut edes ajatelleeksi asiaa. No päätin selvittää homman heti ja mulla onkin ilmeisesti vanhempien hommaamana jonkin moinen nuorisopaketti mihin kuuluu kaikki mitä voi kuvitella maan ja taivaan välitä. (Thanks mom and dad!) Tätä maksetaan mulle niin kauan kun opiskelen, mutta valmistutttua pitää ehdottomasti selvittää nää asiat kunnolla, ettei vaan jälkikäteen tarvitse minkään vakuutuksen kanssa voivotella…

 • Reply Maria 13 syyskuun, 2016 at 12:59 pm

  Mulla on ollut henkivakuutus niin kauan kun muistan, vanhemmat otti sen joskus kun olin vielä alaikäinen. Mielestäni on tärkeää, että itselläni ja perheenjäsenilläni on vakuutukset.

 • Reply Mikaelaxandra 13 syyskuun, 2016 at 1:52 pm

  Ei oo kyllä koskaan käyny edes mielessä hankkia henkivakuutusta.. Ehkä jos olis lapsia ja mulla on tainnu joku sellanen kuuluakki koko ajan mun johonki nuorisovakuutukseen 🙂

 • Reply Viltsu 13 syyskuun, 2016 at 2:01 pm

  Eipä löydy tällä hetkellä henkivakuutusta, vaikka olemme pitkään avopuolisoni kanssa pohtineet sen hankkimista. Erityisesti siksi, että reissaamme paljon ja vähän ”vaarallisemmissakin” kohteissa. Ja kyllähän siitä tulee ihan eri tavalla turvallinen olo, kun on vakuutukset sun muut asiat hoidossa. Täytyypä siis tsekata tuo laskuri!

 • Reply HannaS 13 syyskuun, 2016 at 2:21 pm

  En ole juurikaan miettinyt henkivakuutuksen ottamista ja nykyisessä elämäntilanteessa se ei ehkä ole ihan ensimmäisenä ollutkaan mielessä. Tottakai kahden sukulaisen äkilliset menehtymiset ovat saaneet toteamaan, että mitä vaan voi sattua, kenelle tahansa. Ehdottomasti hankin henkivakuutuksen sitten kun se on omasta mielestäni ajankohtaisempaa esim. kun varallisuutta on enemmän tai jos saa joskus tulevaisuudessa lapsia.

 • Reply Jenppa 13 syyskuun, 2016 at 3:56 pm

  Henkivakuutus on löytynyt siitä asti kun otimme miehen kanssa yhteisen asuntolainan. Mistään hinnasta en jättäisi sitä pois! Melkein kaikista muista vakuutuksista voisikin karsia vähän mutta ei tästä.

 • Reply HAnn 13 syyskuun, 2016 at 5:17 pm

  Kaikki vakuutusasiat olisi varmasti hyvä päivittää ja miettiä myös tuota henkivakuutusta. Ehkä ajankohtaisempaa kuitenkin vasta sitten, kun on jonkun kanssa yhteinen talous tai lapsia.

 • Reply Jasmin 13 syyskuun, 2016 at 5:46 pm

  Multa löytyy henkivakuutus, vaikka oon vasta 18v. Äiti on ottanu sen mulle omasta tahdostaan, ku rakkaimpana harrastuksena on raviurheilu, eikä tuo hevosten kans pyöriminen kumminkaan loppupeleissä mitään kauhean turvallista hommaa oo niin äiti koki sen aiheelliseksi ottaa. 🙂 oon kyllä siitä kiitollinen!

 • Reply Tiia 14 syyskuun, 2016 at 10:16 am

  Itseltäni löytyy henkivakuutus, mutta ei ole aavistustakaan millainen 😀 Äiti ja iskä sen on joskus hommannu yhdessä sairauskuluvakuutuksen kanssa, täytyis varmaan itsekin tutustua millaisia vakuutuksia mulla oikeen on 😀

 • Reply Kaisu 14 syyskuun, 2016 at 10:51 am

  Oiii kiitos vinkistä! Pitääkin perehtyä aiheeseen paremmin!

 • Reply Noora 14 syyskuun, 2016 at 12:39 pm

  Aiemmin ei henkivakuutusta ollut, mutta kesällä kun otettiin miehen kanssa yhteinen asuntolaina niin hankittiin myös henkivakuutukset!

 • Reply Miida 14 syyskuun, 2016 at 1:31 pm

  Multa tuo henkivakuutus jo löytyykin. Se taisi tulla sairaskuluvakuutuksen mukana. Kyllä se on ihan tarpellinen olla olemassa. Pitäisi vaan tarkastaa korvattavat summat, että vastaavat tämän hetkistä elämäntilannetta.

 • Reply Sunday 15 syyskuun, 2016 at 1:00 pm

  Mulla on ollut henkivakuutus ihan nuoresta asti, varmaan silloin otin, kun 18-vuotiaana muutin pois kotoa. Mun mielestä asioita on hyvä turvata, kun ei koskaan tiedä mitä tapahtuu.

  Oma isäni kuoli syöpään 45-vuotiaana ja kyllä meille oli iso apu olemassa olleista vakuutuksista. Kävin ihan vähän aika sitten korottamassa omaa vakuutusturvaani, koska odotan ensimmäistä lastani. 🙂

 • Reply Ansku 15 syyskuun, 2016 at 7:40 pm

  Tulikin hyvään saumaan tämä postaus, kun juuri olen asiaa miettinyt. En tiedä onko henkivakuutus tässä elämäntilanteessa tarpeellinen, pitääkin selvittää heti, kun se on aiemmin jäänyt!

 • Reply Heljä 16 syyskuun, 2016 at 3:21 pm

  Hankittiin miehen kanssa henkivakuutus ensimmäisen yhteisen kotimme oston yhteydessä kuten moni muukin. Perheemme on kasvanut kahdella perheenjäsenellä ja kyllä henkivakuutus ajatuksena tuo turvaa vaikka sillä sanana paha kaiku onkin. Toivottavasti siihen ei koskaa tarvitse turvautua.

 • Reply Pauliina 17 syyskuun, 2016 at 9:03 am

  Meillä vanhemmat ovat pitäneet huolen aina siitä, että meillä on henkivakuutus kaikkien muiden mahdollisten vakuutusten kanssa. Edelleen tässä 23-vuoden iässä äitini hoitaa vakuutusasiani.. Olisikohan aika pikkuhiljaa ottaa vastuu niistä ihan itse 😀

 • Reply hheidi 17 syyskuun, 2016 at 9:45 am

  Otimme miehen kanssa henkivakuutuksen pariturvan hetki sitten, kun ostimme omakotitalon 🙂

 • Reply Maija 17 syyskuun, 2016 at 1:00 pm

  Mulla on aina ollut henkivakuutus, kiitos vanhempieni, jotka aikoinaan hoitivat vakuutukset kuntoon 🙂

 • Reply Emma 17 syyskuun, 2016 at 2:44 pm

  Jostain syystä oon viime aikoina törmännyt aiheeseen monessakin paikassa, mutta toistaiseksi en ole henkivakuutusta ottanut. Vakuutusasioita tuli kuitenkin mietittyä pari kuukautta sitten muuton yhteydessä. Kai se on helposti sama kaikkien vakuutusten kanssa – ne voivat tuntua ”turhilta”, kunnes sitten sattuukin jotakin.

 • Reply hennamar 17 syyskuun, 2016 at 5:12 pm

  Itselläni on ollut henkivakuutus jo pitkän aikaa. Keväällä vakuutusta päivitettiin, kun ostimme miehen kanssa yhteisen asunnon.

 • Reply anna s. 19 syyskuun, 2016 at 9:34 am

  Otimme poikaystäväni kanssa molemmat henkivakuutukset sen jälkeen, kun ostimme omakotitalon ja saimme vauvan 🙂

 • Reply hilkka 19 syyskuun, 2016 at 9:35 am

  Minulla ei ole henkivakuutusta, monesti olen miettinyt sen ottamista, mutta jostain syystä en ole sitä ottanut.

 • Reply Aliisa 28 syyskuun, 2016 at 11:29 am

  Vakuutusasiat on kyllä omissa inhokkiasioiden top3:ssa. Ei millään haluais visioida että mitä maailman kauheinta voiskaan tapahtua, mutta kuitenkin täytyy. Itsellä ei oo henkivakuutusta, mutta ehkäpä tää asia kannattais ottaa uuteen mietintään sitten yhteistä asuntoa ostaessa.

 • Leave a Reply