ASUKRIISIEN AIHEUTTAJA

13 syyskuun, 2016

dsc_1370

Voin iloisesti ilmoittaa, että meikäläinen ei nykyään enää satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta kärsi melkeinpä koskaan niin kutsutuista vaatekriiseistä – luojalle kiitos. Enää harvoin minulle tuottaa päänvaivaa miettiä, että mitä haluaisin päällemo pukea ja yleensä viihdyn asuvalinnoissani oikein mainiosti. Kai se oma tyyli on vuosien aikana pikkuhiljaa muotoutunut tähän pisteeseen, että itselle alkaa olla jo melko selvää, että mikä natsaa ja mikä ei.

Viime aikoina ilmojen viilentyessä mulla on kuitenkin ilmennyt taas outoja kriisejä aamuisin vaatehuoneessa rekkien edessä seisoskellessani. Jotenkin vaatteiden valinta on pitkästä aikaa ollut tosi vaikeaa ja pari päivää sitten taisin keksiä siihen selityksen – olen nimittäin aivan lopen kyllästynyt pillifarkkuihin, joita housuhyllyni on aivan pullollaan. Niitä on tullut tehokäytettyä nyt niin monta vuotta, että ilmeisesti se aikakausi alkaa vihdoin tulla päätökseensä. Pillifarkut tuntuvat tällä hetkellä maailman tylsimmiltä ja kaikki muuta mallia edustavat housut ovat päässeet entistä ahkeraan käyttöön – oli jo aikakin. Leveälahkeiset housut, culottes -malli ja suorat housut tuntuvat kiinnostavan tällä hetkellä kovasti ja niiden kanssa kaikki yläosatkin näyttävät paljon mielenkiintoisemmilta. Onkohan tämäkin vain joku ohi menevä vaihe vai jäävätköhän pillifarkut pölyttymään kaappiin pidemmäksikin aikaa.. 

Kuvissa näkyvät valkoiset pellavahousut olivat mulla tänään jaloissa ensimmäistä, mutta eivät takuuvarmasti viimeistä kertaa!

dsc_1283 dsc_1336 dsc_1403 dsc_1298 dsc_1343

nahkarotsi second hand // paita ja housut Gina Tricot // kengät Adidas here // laukku Other Stories // hattu Brixton here

Onko siellä ruutujen toisella puolella kriiseilty pukeutumisesta viime aikoina?

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply