10 AJATUSTA KODIN SISUSTAMISESTA

14 syyskuun, 2016

Perinteisen ”10 things about me” -postauksen sijaan tällä kertaa muutamia omia ajatuksiani liittyen kodin sisustamiseen!

dsc_0142

1.Rakastan pellavaa vaatteiden lisäksi myös kaikissa kodintekstiileissä; lakanat, koristetyynyt, verhot… Haaveilen Boknäsin jättikokoisesta pellavakankaisesta sohvasta, mutta ainakaan ihan vielä budjetti ei anna periksi sen hankkimiseen.. some day!

2. Siinä missä moni pitää sohvan tärkeimpinä kriteereinä sen ryhdikkyyttä ja istumamukavuutta, arvostan minä kunnon löhöilysohvaa. Sohvan täytyy olla muhkea ja siinä pitää mahtua makoilemaan hyvin kaksi ihmistä samaan aikaan!

3. Kodin täytyy olla asutun näköinen. Liian tyhjät pinnat eivät tunnu kodikkailta!

dsc_8692

4. Märkätilojen lisäksi myös eteisessä ja keittiössä laattalattia on mielestäni paras valinta!

5. Erilaisia itseään miellyttäviä sisustustyylejä yhdistelemällä saa aikaan omannäköisen persoonallisen kodin.

6. Tykkään yhditellä samaan tilaan vanhaa ja uutta. Korkeakiilto tuo kivaa balanssia patinoituneiden kalusteiden vierellä!

7. Rakastan viherkasveja ja olen ollut harmissani, kun en aikaisemmin ole saanut niitä pahemmin menestymään. Viime aikoina olen onneksi edistynyt tässä asiassa!

dsc_7909

8. Vaihtelen kotimme sisustusta eri vuodenaikojen mukaan. Tekstiilejä vaihtamalla saa paljon aikaan!

9. Kallis hinta ei aina takaa laatua tai vain yksinkertaisesti välttämättä ole sen väärti. Voin hyvällä omalla tunnolla ostaa jonkun samantyylisen budjettiversion kalliista design -huonekalusta, matosta tms…

10. Kodin täytyy olla elämistä varten. En ikinä haluasisi hankkia superhienoa kallista sisustusta, jonka vuoksi joutuisi koko ajan varomaan. Sohvalla täytyy mielestäni voida syödä ja se ei saa olla maailmanloppu, jos pöytään jää lasista rinkula!

dsc_9333-2

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply susannamaria 14 syyskuun, 2016 at 10:15 pm

  Heippa! Pakko kysyä, mistä tokan kuvan tyynyt on? Näyttää just sellasilta joita oon metsästänyt pitkään! Tämä oli kiva postaus, sun sisustusmaku on ihana! 🙂

  • Reply JanniAmanda 15 syyskuun, 2016 at 10:08 am

   H&M Home, mutta vanhoja jo :/ Kiiitoksia kovasti! <3

 • Reply Milla 15 syyskuun, 2016 at 2:24 pm

  Minulla on samanlaisia ajatuksia sisustamisesta 🙂 Vain pellavahulluus ei ole minuun niin voimakkaasti iskenyt (vain yhdet verhot 😀 ). Teidän koti näyttää muuten upealta! Oma sisutukseni sisältää enemmän värejä, mutta silti on kiva katsella myös muun tyylisiä sisustuksia.

 • Leave a Reply