EI NIIN HELPPO HOMMA

15 syyskuun, 2016

Yllättävän paljon saa tänäpäivänä kulutettua aikaa uuden puhelimen käyttöönottoon ja kaiken tiedon siirtämiseen vanhasta laitteesta uuteen. Hommaa helpottamaan on kehitetty kaiken maailman sovellukset, mutta koko melkein elämän siirtäminen uuteen luuriin ei näköjään silti suju kädenkäänteessä tai ongelmitta. Eniten harmaita hiuksia tuottavat kaikkien sovelluksien salasanat, joita ei meinaa muistaa kirveelläkään, kun uudella laitteella yrittää kirjautua niihin sisään. ”Salasana unohtunut” -nappia on tullut viimeisen vuorokauden aikana paineltua tiuhaan tahtiin, mutta nyt viimein kapistus tuntuisi olevan minulle sopivassa käyttökunnossa. Edellinen luuri alkoikin olla jo aika huonossa hapessa, kun etulasikin oli niin hajalla, ettei selfiekamerakaan enää toiminut. Siitä on johtunut totaalinen snappihiljaisuuteni! 

Korkkasin tänään ensimmäistä kertaa käyttöön uudet maiharit – syksy on nyt virallisesti täällä!

dsc_1447 dsc_1505 dsc_1441

neule H&M // farkut Monki // kengät Björn Borg // hattu Brixton

Ihan hullua, että huomenna on muka jo perjantai – viikko on taas hujahtanut ennätysvauhtia!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tiia 15 syyskuun, 2016 at 11:04 pm

  Kiva tuo asu. Mikä uusi puhelin? 🙂

 • Reply Heini 17 syyskuun, 2016 at 5:17 pm

  Mistä noi kivat kengät?

  • Reply JanniAmanda 17 syyskuun, 2016 at 6:08 pm

   Björn Borgin kengät tosiaan. Myydään Kampin ja Galleria Esplanadin omissa myymälöissä 🙂

  Leave a Reply