INSPIROIVIA KOTEJA

17 syyskuun, 2016

Tänään tuli vietettyä koko päivä Stadissa pyörien. Käytiin syömässä herkulliset aamiaiset, nautiskeltiin raikkaasta syysilmasta ja kierreltiin vaate- ja sisustuskaupoissa. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa vapaapäivää Helsingissä ja haahuilla rennosti kaupungilla kahvia hörpiskellen. Ystäväni on hetki sitten muuttanut uuteen kotiin ja siksi kävimme tänään hänen kanssaan muutamia sisustuskauppoja läpi. Menin itsekin inspiroitumaan taas ja sen seurauksena selailen nyt täällä kotisohvalla ihania sisustuskuvia Pinterestistä. Ajattelin samalla jakaa teillekin muutamia tallentamiani inspiskuvia, jos siellä vaikka joku muukin viettää tällä hetkellä koti-iltaa sohvannurkassa!

sisustus1 sisustus2 sisustus3

Kotoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Kuvat: Pinterest

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Aada 18 syyskuun, 2016 at 8:10 am

    Kyllä viimeistään näistä kuvista selviää että kasvit tekee kodin! <3 ihana postaus. 🙂

  • Reply Iina 18 syyskuun, 2016 at 12:32 pm

    o m g mitä kuvia, tekis mieli sisustaa oma koti ihan uudestaan ja ostella sinne vähän sitä sun tätä!

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  • Leave a Reply