KIIREISEN ARJEN PELASTUS

18 syyskuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’sannanruokakassi’ title=’KIIREISEN ARJEN PELASTUS’]

Yhteistyössä Sannan ruokakassin kanssa.
dsc_0895

Onko täällä muita, jotka eivät liiemmin tykkää ruokakaupassa käymisestä. Itse rakastan ruokaa, mutta kauppareissut ja marketeissa sinkoileminen saa kylmän hien nousemaan otsalleni. En ole arkiaskareissani mikään maailman suunnitelmallisin tyyppi ja tämä kostautuu aina muun muassa ruokaostoksille lähtiessäni. Kaikista kamalinta on yrittää selviytyä kauppareissulta nopeasti, jos ei ole ennen marketin ovista sisään astumista uhrannut ajatustakaan sille, että mitähän sitä tänään syötäisiin. Hyllyjen väleissä ravatessa saa pahimmassa tapauksessa synnytettyä pienen perheriidankin, kun pinna alkaa kiristymään kaikilla osapuolilla.

Nyt on siis varmasti käynyt selväksi, että ruokakaupassa asiointi ei lukeudu omiin lempparijuttuihini ja siksi innostuinkin tästä kyseisestä kampanjasta aivan erityisen kovasti. Kyseessä on Sannan ruokakassi -niminen palvelu, joka hoitaa kaiken ruokaostoksiin liittyvän puolestasi. Joku toinen kasaa sinulle kassin täyteen sapuskaa ja miettii useamman päivän ruokalistan valmiiksi. Ruokakassit toimitetaan safkoineen ja resepteineen tilaajien oville maanantai-iltaisin – täydellistä!dsc_0821

Sannan ruokakasseja on olemassa neljää eri tyyppiä; perhekassi, gluteeniton perhekassi, pikakassi ja hedelmäkassi. Reseptit vaihtuvat joka viikko ja hinnat ovat mielestäni ruokakassien laatuun melkoisen maltilliset. Kassit sisältävät tarkoin valittuja laadukkaita raaka-aineita, jotka täyttävät monet laatuvaatimukset ja mukaan mahtuu usein myös luomutuotteita. Kassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kananpoikaa ja paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan. Palvelu toimii toistaiseksi pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Esim. Tuusula, Porvoo ja Nurmijärvi) ja on laajenemassa Tampereelle ja Turkuun myöhemmin. Sannan ruokakassin –sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle.

Me vastaanotimme pari viikkoa sitten kuvissa näkyvän kahden hengen pikakassin, joka sisälsi 3 erilaista ateriaa. Ihan ensimmäisenä yllätyin, että miten tehokkaasti sitä voisi itsekin valita ostettavat raaka-aineet kaupasta, mutta näin perusteellinen suunnittelu veisi aika paljon aikaa viikosta. Meillä on ainakin vähän se ongelma, että ostetaan kaupasta kaikkea aina liikaa ja paljon täysin turhia juttuja. Olin todella yllättynyt, että yhdestä kassillisesta ruokaa saa todella tehtyä ateriat useammalle päivälle. Ruokien lisäksi kassista paljastui pieni reseptivihkonen, josta löytyi selkeät ohjeet jokaiseen ateriaan. Valmistimme ensimmäisenä karitsanlihapihvit kukkakaali-parsakaalimuusilla ja ateria oli todella herkullinen. Mietittiin Joonaksen kanssa kassin sisältöä purkaessamme ja reseptejä selaillessamme, että tästä sai ehdottomasti uusia ideoita arjen kokkailuihin muutenkin. Sitä on itse välillä niin kaavoihin kangistunut, että sinne kauppakoriin tarttuu kerta toisensa jälkeen aina niitä samoja tuttuja raaka-aineita. Nyt jonkun toisen valitsemana voi löytää uusia hyviä tuotteita!

dsc_0806 dsc_0880 dsc_0861 dsc_0885 dsc_0873-2

Tässä vielä valmis ateria, jonka loihdimme Sannan ruokakassin tuotteilla – nam!

dsc_0905

Sannan ruokakassi voi olla kiireisen viikon pelastus tai miksi ei vaikkapa arkea helpottava yllätyslahja lapsiperheeseen. Ainakin minuun palvelun helppous upposi ja inspiroiduin siitä, miten hyvin kaikki oli suunniteltu. Saamamme pikakassi sisälsi kolme ateriaa, joista kaikki olivat todella herkullisia!

Jos te kiinnostuitte meikäläisen tavoin tästä palvelusta, niin pääsette nyt testaamaan sitä vielä entistäkin huokeampaan hintaan. Minulla on nimittäin teille alennuskoodi IMAGINATION2016, jolla saatte11 vielä 8 euroa tilauksen loppusummasta pois. Alennuskoodi aktivoituu automaattisesti, jos klikkaatte sivustolle tämän postauksen kautta, esim. tästä!

Miltä tällainen palvelu teidän mielestänne vaikuttaa? Raportoikaa mullekin, jos meinaatte kokeilla!

♥ Janni

indiedays-ja-brm-yhteislogo

4 Comments

 • Reply Riikka 18 syyskuun, 2016 at 10:34 am

  Tuollaisia palveluja taitaa olla muitakin, ainakin joku muistaakseni toimittaa Turkuunkin jo.. Olen miettinyt, että voisi olla ihan kätevä! Se vaan mietityttää, että ne ruoat pitäisi silti jaksaa/ehtiä tehdä itse 😀 Mutta se kyllä helpottaisi, ettei aina tarvitsisi kaupassa miettiä mitä tekisi, me ainakin ollaan niin jumiuduttu tiettyihin arkiruokiin, että tällaisen palvelun myötä saisi ainakin vaihtelua.

  • Reply JanniAmanda 19 syyskuun, 2016 at 7:09 pm

   No sitäpä juuri 🙂 Kannattaa testata!

 • Reply Hanna // 2 rumaa ja pari kaunista 18 syyskuun, 2016 at 11:30 am

  Tuollainen palvelu nimenomaan ruokaohjeiden kanssa helpottaisi arkea, etenkin tulevana vauva-aikana. Parivuotiaan uhmaajan kanssa nuo iltaan sijoittuvat markettireissut voi olla aika nihkeitä. 😀

  • Reply JanniAmanda 19 syyskuun, 2016 at 7:10 pm

   No mä voin niin kuvitella 😀 Jos mulle tuottaa jo harmaita hiuksia se yksin kaupassa käyminenkin haha!

  Leave a Reply