VIELÄ RIITTÄÄ VALOA

21 syyskuun, 2016

dsc_2440

Mikä onni tämä vielä onkaan, kun tällä hetkellä valo riittää vielä mainiosti kuvailuun pitkälle iltaan. Kohta ei enää työpäivän jälkeen kuvailla yhtään mitään ja sitä meininkiä kestää ainakin se kolme kuukautta putkeen. Täytyy nyt siis vielä hyödyntää tuota ihanaa valoa, kun siihen on mahdollisuus. Nämä asukuvat ovat peräisin tältä illalta, kun käytiin ulkona syömässä. Kumpikaan meistä ei duunipäivän jälkeen jaksanut lähteä kauppaan tai ryhtyä ryhtyä kokkailemaan, joten päädyimme thaikkusafkojen äärelle yhteen superkivaa paikkaan, josta teen oman postauksensa vielä myöhemmin – nam!

dsc_2372 dsc_2503 dsc_2418 dsc_2517 dsc_2434

takki Junkyard // paita Calvin Klein // housut Zara // kengät Superga

♥ Janni

5 Comments

 • Reply Sinii 22 syyskuun, 2016 at 7:44 am

  Ihania kuvia, erityisesti tuo kolmas <3

 • Reply Ella 22 syyskuun, 2016 at 7:05 pm

  Oot kyllä niin kaunis! Oon lukenut sun blogia jo ainakin 4 vuotta ja edelleen jaksan hämmästellä sitä, miten hyvältä näytät ja kuinka upea tyyli sulla on. 🙂

  • Reply JanniAmanda 22 syyskuun, 2016 at 7:29 pm

   Apua kiiiiitos 🙂 sait kyllä hymyn kasvoille. Ihanaa syksyn jatkoa sulle <3

 • Reply Janika 24 syyskuun, 2016 at 2:50 pm

  Todella ihania kuvia! Haha sä voisit tehdä tänne blogiin myös pari hiustutoriaalia, koska oon jo niin pitkään miettiny miten sä saat ton nutturan näyttämään niin siistiltä, kun itselle se ei onnistu koskaan! 😀

 • Leave a Reply