THAI STREET FOOD PORVOO

22 syyskuun, 2016

Meillä Porvoossa edelleen rästissä todella monta kehuja kerännyttä ravintolaa, joita ei olla vielä keretty itse testaamaan. Eilen saatiin taas vedettyä listalta yli yksi raflakokeilu ja ei tarvinnut kuulkaa pettyä! 

Thai Street food -ravintola sijaitsee Porvoon Alekanterinkadulla ja tarjoaa autenttista thaikkusafkaa. Ravintolassa käytetään vain todella tuoreita raaka-aineita ja annoksen voi nauttia paikan päällä tai ottaa helposti mukaan. Tämä oli tosiaan ensimmäinen käyntini kyseisessä ravintolassa ja päällimmäisenä mieleeni jäi todella freshit maut. Listalta löytyi viisi erilaista annosta, joista valitsin itselleni nuudeleita, kanaa, kasviksia ja pähkinöitä sisältävät Phad Thain. Lisäksi maistettiin vielä Joonkasen kanssa puoliksi annos kevätrullia ja koko setti oli todella herkullinen. Annokset olivat riittävän kokoisia isompaankin nälkään ja palvelu ravintolassa ihanan ystävällistä. Thai Street Foodiin tulee varmasti suunnattua uudelleen vielä monen monta kertaa!

dsc_2520 dsc_2525 dsc_2530 dsc_2543

Testaamisen arvoinen mesta, mikäli liikutte Porvoossa päin!

Thai Street Food

Aleksanterinkatu 31

06100 Porvoo

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply