KOTKASSA

24 syyskuun, 2016

Pikaterkut Kotkasta! Oli tarkoitus jaaritella enemmänkin, mutta kuvien lataamisen kanssa ilmeni teknisiä ongelmia ja olen nyt taistellut niiden kanssa tässä viimeisen puolen tunnin ajan. Nyt hommat näyttäisivät toimivan, mutta ihan pian täytyy alkaa tekemään lähtöä kohti hyvän ystäväni synttärijuhlia. Mulle meinasi iskeä aikamoinen vaatekriisi, kun lähdin vain pienellä tavaramäärällä eilen Kotkaan ja tätä iltaa varten ostetut uudet housut eivät istuneet alkuunkaan. Muita vaatevaihtoehtoja ei oikein ollut mukana, mutta en nyt millään jaksa stressata siitä. Eiköhän tästä illasta ole tulossa ihan superhauska millaisissa ryysyissä tahansa!

dsc_2596 dsc_2634

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply souphie 24 syyskuun, 2016 at 6:18 pm

  Oottepa ihania Jetin kanssa<3 Itselläni oli lapsena samanlainen koira kuin Jeti:')<3

 • Reply meeri 25 syyskuun, 2016 at 10:55 am

  Hei Janni!
  Ihana asu! Onko tuo Adidaksen takkisi collegea vai ”verryttelykangasta”?
  Jos on collegea niin mistä olet sen ostanut?
  Kiitos! Ja ihanaa alkavaa viikkoa!

 • Leave a Reply