PASTEL SNEAKERS

26 syyskuun, 2016

Kaikkiin erilaisiin tennareihin ja lenkkareihinhan täällä on hurahdettu jo aikoja sitten. Viime aikoina olen tykästynyt erityisesti kaikkiin ihaniin pastellisävyisiin popoihin ja niitä onkin näkynyt tänä syksyllä runsaasti monien merkkien valikoimissa. Pastellisävyt on helppo yhdistää moneen ja pienikin väripilkku tekee asusta heti tyttömäisemmän. Näiden hempeiden sävyjen lisäksi kaikki metallinhohto näyttää kengissä superhyvältä ja itseltäni löytyykin jo Björn Borgin kevään mallistosta peräisin olevat hopeiset tennarit. Niitä on tullut käytettyä viime aikoina paljon ja ovathan ne täällä blogissakin tainneet näkyä useampaan kertaan!

sneakers-2016-2

Alla muuamia ihania bongauksia Zalandon sneaker -valikoimasta – tekisi mieli tilata kaikki!

sneakers-20161. Täällä // 2. Täällä // 3. Täällä

4. Täällä // 5. Täällä //6. Täällä

7. Täällä // 8. Täällä //9. Täällä

Tuo Adidaksen NMD -malli (kuvat 1 ja 4) on oma ehdoton lempparini tällä hetkellä. Boozt -pohjansa ansiosta se on aivan mielettömän pehmeä, mutta samaan aikaan tukevan tuntuinen jalassa. Hinta on vähän korkeampi, mutta ne ovat vaan ihan uskomattoman ihanan tuntuiset!

Mitkä on teidän suosikkitennarit?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply nannnaa 26 syyskuun, 2016 at 5:24 pm

    1.6.7 🙂 Oon katellut kultaisia kenkiä mutta tilasin sitten valkoiset kengät kun oli isot alennukset ja oli tarve nopeasti uusille kengille.

  • Leave a Reply