VÄRIÄ VAATEKAAPPIIN

27 syyskuun, 2016

dsc_2920

Yleensä lähestulkoon poikkeuksetta valitsen vaatekaupassa mustan tai harmaan värin, jos sellaiset vain ovat saatavilla. Hyviä perusvärejä, jotka on helppo yhdistää melkein minkä kanssa tahansa. Viime viikon perjantaina käväisin todella pikaisella visiitillä Zarassa siinä toivossa, että olisin löytänyt jotain kivaa vaatetta niihin ystäväni viime lauantaisiin synttärijuhliin. Luulin löytäneeni juhlia varten housut, jotka eivät sitten kuitenkaan kotona mallaillessa miellyttäneetkään odottamallani tavalla ja se päätyvät kyllä palautukseen. Samalla reissulla sorruin pieneen heräteostokseen, kun näin tuon kuvissa päälläni näkyvän roosan värisen neuleen. Se kiinnitti katseeni juurikin värinsä ansiosta ja vaikka kyseistä neuletta oli saatavilla myös harmaana, olivat silmäni jostain syystä nauliintuneet tuohon värikkäämpään versioon. Myönnettäköön heti alkuun, että tämä 100% keinokuituneule ei todellakaan täytä tässä postauksessa paasaamisen aiheena olleita kriteereitäni, mutta se lähti kuitenkin mukaani. En voinut vastustaa tuota väriä ja ihanaa materiaalia, joka toivon mukaan pysyisi yhtä pehmoisena ensimmäisen pesunkin jälkeen… tiedä sitä sitten, mutta välillä on kiva pukea jotain värikkäänpääkin vaatetta ylleen – piristää jotenkin kummasti!

Mitä pidätte?

dsc_2854 dsc_2891 dsc_2982 dsc_2883

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply