PARHAAT ITSERUSKETTAVAT

28 syyskuun, 2016

Tämä aihe alkaa olla taas viimeisään näin syksyllä ajankohtainen monien keskuudessa itseni mukaan lukien – itseruskettavat nimittäin. Pian alkaa viimeisetkin rippeet kesällä tarttuneesta päivetyksestä olla tiessään ja hipiä kaipaa lämpimämpää sävyä. Rusketus ei tietenkään ole kaikkien mieleen, mutta itse lukeudun niihin, jotka tykkäävät olla aina vähä päivettyneitä. Kesäisin unohdan itseruskettavapurnukat kaappien perukoille,  sillä ihoni ruskettuu auringossa nopeasti ja päivetys säilyy iholla melko pitkään. Kuitenkin syksyn tullen on otettava taas apukeinot käyttöön ja nyt ajattelinkin vinkata teillekin omista suosikkituotteistani itseruskettavien saralla. 

Alla näkyykin oma luottokolmikkoni:

parhaat itseruskettavat

1. Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn For All My Eternityn itseruskettava mousse, joka on oma ehdoton suosikkini niin kutsuttujen vahvempien itseruskettavien joukossa. Tällä saa kunnon värin jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tämän levittämisessä levityshanska on aivan ehdoton, ellei halua kauttaaltaan oransseja kämmeniä. Väristä tulee vahva, mutta sävy on kuitenkin kauniin luonnollinen. Mousse on helppo levittää vartalolle, sillä tuotteessa on niin kutsuttu levitysväri, jonka ansiosta näät, mihin kaikkialle tuotetta on jo levitetty. Itse tykkään laittaa itseruskettavaa aina iltaisin ennen nukkumaan menoa, antaa tehota yön yli ja käydä sitten aamulla suihkussa huuhtomassa turha rippeet pois. Aamuinen suihku ei kuitenkaan ole pakollinen ja olen huomannut, että pidemmän vaikutusajan kanssa väri myös kestää kauemmin. Tuotteen imeytymistä ei tarvitse odotella liiaksi ja tuoksu on tosi neutraali – 10 / 10. Tätä myy muun muassa tanstore.fi!

dsc_2838

2. Toisena suosikkina mainittakoon ACO:n Self Tanning Lotion, joka on ollut minulla käytössä jo monta vuotta. Tällä ei kovin tummaa väriä saa aikaan, mutta se tuo juuri sopivasti lämpöä iholle. Tämän levittämiseen ei tarvita lainkaan levityshanskaa, sillä väri ei imeydy niin rivakasti ihoon, ettei sitä kerkeisi vielä pestä pois kämmenistä levityksen jälkeen. Tämän imeytymisestä olen kuullut kahdenlaisia kommentteja; itselläni se imeytyy moitteettoman nopeasti ihoon, mutta joillakin voide ei meinaa imeytyä millään. Jokaisen iho on tietenkin erilainen ja eri tuotteet käyttäytyvät eri ihmisten ihoilla eri tavoilla. Itse tykkään ACO:n itseruskettavasta tosi paljon!

dsc_2843

3. Kolmas suosikkini on myöskin ACO:lta ja kyseessä on Sun Kissed Body -kevyesti päivettävä kosteusvoide. Tätä voi mielestäni käyttää ihan normaalin kosteusvoiteen tapaan koko vartalolle, sillä väriä tulee niin vähän. Huomaan sen tuovan iholle hieman lämmintä sävyä, mutta väri on todella mieto. Tätä voi omasta mielesäni käyttää ihan päivttäin pelkäämättä, että väristä tulisi milloinkaan liian vahva. Pienen sävyn lisäksi tämä tuo todella hyvin kosteutusta kuivemmallekin iholle!

dsc_2830

Täytyy muistaa, että nämä fiilikset on koottu vain omien kokemuksieni perustella. Jokaisen iho reagoi itseruskettaviin tuotteisiin omalla tavallaan ja itselleen sopivat tuotteet löytää parhaiten kokeilemalla. Erilaisilla ihonsävyillä ja ihotyypeillä tulokset voivat tietenkin olla tosi erilaisia! 

Jos tuo For All My Eternity kiinnostaa, niin siitä löytyy laajempi postaus täältä!

Mitkä ovat teidän suosikki-itseruskettavat?

♥ Janni

3 Comments

 • Reply Emmi 28 syyskuun, 2016 at 11:01 pm

  Sun kissed -merkkinen on mun lemppari! Tuli pari viikkoa sitten sokoksiin myyntiin! Ihana tuoksu ja tasainen väri! Hinta n. 8e! Kannattaa kokeilla 🙂

  • Reply Apteekissa töissä 29 syyskuun, 2016 at 10:05 am

   Hei,
   ACO on apteekkimerkki ja sitä ei myydä Sokoksella. Hyvä tuote mutta vain apteekeista.

 • Reply Sara 28 syyskuun, 2016 at 11:38 pm

  Tuota sun kissed bodyä käytin ite viimetalven mutta tosiaan siitä ei kauheasti väriä tartu :/ vois seuraavaksi ottaa tuon self tanning lotionin kokeiluun 🙂

 • Leave a Reply