12 ASUA SYYSKUULTA

3 lokakuun, 2016

Niin vain on syyskuu jätetty taakse ja se oli kyllä aamulla hyvin aistittavissakin, kun skraappasin ekaa kertaa auton tuulilasia. Mittari oli juuri ja juuri plussan puolella, mutta yöllä oltiin selkeästi käyty nollan alapuolella. Aurinko paistoi kauniisti ja kotimme lähistöllä oleva pelto näytti aamuhuurteessa mielettömän kauniilta, kun käytiin nopealla kävelyllä Jetin kanssa. Pitää kai alkaa pikkuhiljaa kaivaa varmuuden vuoksi villakangastakkeja varastosta esille. Tuntuu ihan kuin siitä olisi kulunut vain hetki, kun ne sinne keväällä pakattiin. 

Mä jotenkin luulin, että olisin ollut aamulla viikonloppuisen rennon mökkireissun jälkeen superpirteänä, mutta toisin kävi. Torkutin melkein tunnin verran ennen kuin lopulta kampesin itseni ylös sängystä. Käy väkisinkin epäilyttämään, että enhän ole vain tulossa kipeäksi…

Tässä tuttuun tapaan syyskuun asukooste:

asut1 asut2

Löytyykö näiden asujen joukosta lempparia? Oma suosikkini taitaa olla tuo numero 8!

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Jenppa 3 lokakuun, 2016 at 8:49 pm

    Asiahan ei minulle kuulu, mutta oletkohan raskaana? 🙂 Kun useammassa postauksessa olet ”valitellut” väsymystä. Olit tai et, niin ehkä pieni aikataulujen ja stressin keventäminen olisi paikoillaan. Milloin olet viimeksi kunnolla hemmotellut itseäsi hyvinvoinnin suhteen?

  • Reply Mikaela 3 lokakuun, 2016 at 9:52 pm

    Numero 12 on mun lemppari! Toi punanen huulipuna viel kruunaa sen!

  • Leave a Reply