AFTER WORK

6 lokakuun, 2016

Tänään treffasin töiden jälkeen Terhiä keskustassa. Käytiin pikaisella pyrähdyksellä showroomilla ja sen jälkeen todettiin molemmat olevamme sen verran nälkäisiä, että lähdettiin etsimään jotain sapuskaa. Syömisen jälkeen jaksettiin vielä pyöriä vähän aikaa kaupungilla ennen kuin suunnattiin koteihimme. Ollaan Terhin kanssa tunnettu nyt varmaan jotain puolitoista vuotta, mutta tuntuu kuin oltaisiin oltu ystäviä jo paaaljon pidempään. Meille ei kyllä oikein koskaan tule hiljaista hetkeä ja silti aina tuntuu, että kuulumisia olisi voinut vaihtaa vielä pidempäänkin. Muutama tunti ei tunnu riittävän mihinkään ja siksi kutsuinkin itseni Terhille yökylään tässä lähiaikoina – jeii. Olen tässä viimeisen parin vuoden aikana kyllä tutustunut muutamiin ihan mahtaviin tyyppeihin, joista Terhi on ehdottomasti yksi parhaista. En varsinkaan näin aikuisena ole ollut todellakaan mitään kovin helposti syvemmin ystävystyvää tyyppiä, mutta parin viime vuoden aikana minulle on kyllä siunaantunut pari tosi tärkeää uutta ystävää!

dsc_3531 dsc_3461 dsc_3583 dsc_3470 dsc_3551

neule Samsoe & Samsoe // kauluspaita Uniqlo // farkut KARVE Carlings // kengät Adidas // hattu Brixton

Meillä on tänään vähän myöhäisempi iltapala himassa. Joonaksella ja sen frendillä on täällä futiskisakatsomo ja sen kunniaksi on tietenkin väsätty tortilloja. Mä aion osallistua vain tuohon ruokapuoleen ja sen jälkeen ajattelin tsekata rästiin jääneen Ensitreffit alttarilla -jakson!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Annika 6 lokakuun, 2016 at 10:34 pm

  Wow mitkä kuvat! Missä nämä on otettu? 🙂

  • Reply JanniAmanda 7 lokakuun, 2016 at 1:03 pm

   Nämä on otettu Marsaanan showroomin sisäpihalla 🙂 Kiitos!

 • Reply Terhi 7 lokakuun, 2016 at 9:37 am

  <3 <3 <3

  PS. Tuu yökylään pian!!

 • Reply Noora 8 lokakuun, 2016 at 6:22 pm

  Onko tuo villapaita kutittavaa matskua vai sellasta superpehmeää? Näyttää ihanan pehmeältä ja oonki ihastellu tota nettikaupoissa, mut materiaali mietityttää..

  • Reply JanniAmanda 8 lokakuun, 2016 at 6:44 pm

   Tosi pehmeää 🙂 Kutittaa todella minimaalisesti, mutta ihan pikkiriikkisen kuitenkin! 😀

   • Reply JanniAmanda 8 lokakuun, 2016 at 6:45 pm

    Lisään vielä, että ei siis häiritsevästi 🙂

    • Reply Noora 8 lokakuun, 2016 at 10:51 pm

     Kiitos paljon nopeasta vastauksesta 🙂 ehkäpä mä uskaltaudun tilaamaan ton

  Leave a Reply