KAHDENKESKISTÄ AIKAA

8 lokakuun, 2016

dsc_3718

Meillä on jo monta viikkoa ollut toiveissa viettää kiireetön vapaapäivä Joonaksen kanssa kahdestaan Helsingissä haahuillen. Tänään saimme vihdoinkin toteutettua tämän suunnitelman ja kaupan päälle saatiin vielä nauttia ihan mielettömän kauniista säästäkin. Jäätävän kylmästä tuulesta huolimatta ulkona oli niin nättiä, että ei edes annettu viiman haitata.

Käytiin Kaivarin rannassa kahveilla ja siitä suunnattiin keskustaan päin. Kaupoilta tarttui mukaan Joonaksella etsinnän alla ollut uusi takki ja sen kunniaksi suunnattiin tietysti Vin Viniin lasillisille. Siitä siirryttiin Torniin maisemia ihastelemaan, kun tuli ilmi, ettei Joonas ollut koskaan ennen siellä käynyt. Lopuksi eksyttiin vielä ohikulkumatkalla Putte’s:in pizzojen äärelle, kun vatsat alkoivat kurnia uhkaavasti. Ei olla viime aikoina keretty viettää paljoa rentoa kahdenkeskistä aikaa ja siksi tämä päivä tulikin enemmän kuin tarpeeseen. Nyt olisi edessä rauhallinen koti-ilta ja uunibataatit valmistuvat keittiössä parhaillaan – nam!

dsc_3610 dsc_3724 dsc_3687 dsc_3726 dsc_3740 dsc_3743

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply