KAUAN HIMOITTU HATTU

9 lokakuun, 2016

Tässä vielä kuvia eilisestä asusta, joka jo kerkesikin vilahtaa noissa edellisen postauksen kuvissa. Huomasin muuten just, että viime aikojen asukuvista voisi päätellä, että tuo Brixtonin kipparilakki alkaa pikkuhiljaa juurtua meikäläisen päähän. Sallittakoon se kuitenkin, sillä etsin omaa kokoani kyseisestä lätsästä pienen ikuisuuden. Näitä ei myydä Helsingissä kovinkaan monessa paikassa ja pienet koot menevät kaupaksi aina alta aikayksikön. Melkein kävin itkemään ilosta, kun vihdoin Kampin Carlingsilta löysin S -kokoisen Fiddlerin reilu kuukausi sitten – finally!!

dsc_3767 dsc_3872 dsc_3779 dsc_3882 dsc_3814

takki Gina Tricot // neule Samsoe & Samsoe // housut Zara // kengät VANS here // hattu Brixton

Rentoa sunnuntaita tyypit!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iida 9 lokakuun, 2016 at 7:25 pm

    H&Mltä löytyy nettikaupasta kyseistä lakkia kahdessa koossa! 😀 Ihan vinkkinä niille, jotka hattua etsiskelee

    • Reply JanniAmanda 9 lokakuun, 2016 at 8:23 pm

      Tuo Brixtonin lakki on erilainen 🙂 sitä olin nimenomaan itse etsinyt. Esimerkiksi se h&m:n lakki on enemmän sellainen koppalakki ja paljon huonompaa materiaalia. Eli tuota kyseistä lakkia ei Hennesiltä löydy. 🙂

    Leave a Reply