VAALENTAAKO VAI EI?

18 lokakuun, 2016

Kampaaja-ajan varaamista on taas tullut venytettyä viimeiseen tappiin ja olen tässä välissä kerennyt jo kerran värjätä itse tyven hätätilanteessa kaupan värillä. Huomenna aamulla aion vihdoin istua kampaajan penkkiin ja nyt tässä pitäisi vielä päättää, että mitä haluan lopulta letilleni tehtävän. Kirjoittelinkin balayage -himotuksestani jo aikaisemmin täällä, mutta en ole varma uskallanko ryhtyä vaalennusprosessiin nyt, kun hiukseni tosiaan ovat pitkästä aikaa terveessä kunnossa. Silti tuo raidoitettu fleda kummittelee edelleen mielessäni ja näyttää vaan niin hiton hyvältä! 

Tällaisia suuntaa antavia kuvia ajattelin näyttää Johannalle huomenna ja katsotaan sitten yhdessä, että mitä tehdään! 

hiuksethiukset2

Ei varmaankaan auta muu kuin kysellä kampaajan mielipidettä huomenna ja luottaa hänen ammattitaitoonsa. Luottokampaajani Johanna on vastikään muuttanut Pin Up Hairista uuteen kampaamoon ja onkin hauskaa vaihtelua päästä huomenna tsekkaamaan uudet mestat. Postausta kampaamokäynnistä tulossa mahdollisimman pian ja ehkäpä keksitään Johannan kanssa taas jotain pientä kivaa teillekin. On ollut huippua kuulla, että moni teistäkin on päätynyt Johannalle asiakkaaksi blogini kautta – ei voi kun suositella! 

PS. Pahoittelut, jos joillakin tulee jo korvista ulos nämä meikäläisen hiushöpinät 😀 elämää suurempia kysymyksiä!

Palaillaan pian valmiin lopputuloksen kanssa!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Myös kampaaja 18 lokakuun, 2016 at 11:10 pm

    Hyvältä näyttää! Suosittelen kuitenkin miettimään sitä värin ylläpitoa vielä 🙂 kun noin tummasta vaalennetaan, sävy jää vääjäämättä punaisen ja oranssin sävyihin. Toki sävytteellä taiotaan kylmä sävy, mutta se vaatii ihan jatkuvaa ylläpitoa ja siltikin sävy saattaa alkaa kuultamaan lämpöä. Ja vaikka päälle myöhemmin laitettaisi tumma väri takaisin, on mahdollista että sekin alkaa haalistumaan lämpimiin sävyihin. Mutta varmasti kampaajasi kanssa päädytte sopiviin ratkaisuihin 🙂 ja toisaalta vaihtelu virkistää.

  • Leave a Reply