NIIN KAUNIS SYKSY

19 lokakuun, 2016

dsc_7227

Vitsit mä en vaan kestä miten nättiä ulkona tällä hetkellä on! Vietettiin Saran kanssa tänään ihan mahtava aurinkoinen iltapäivä tuolla kauneimmillaan kukoistavan syksyn keskellä. Vaihdettiin pitkästä aikaa kuulumisia oikein kunnolla ja istuskeltiin vilttien kanssa laiturilla. Saatiin nauttia poikkeuksellisen tyynestä syyssäästä ja ihmeteltiinkin parin tunnin aikana moneen kertaan ääneen, että miten siunaantuikaan näin täydellinen keli meidän treffeille. Onneksi satuttiin suuntaamaan tuonne luonnon keskelle juuri tänään!

Kuvissa näkyvä uusi Wood Woodin villamekko kiilasi muuten heti oman lempparilistani kärkisijoille. Se on 100% villaa, mutta kutita yhtään (living!!) ja tuntuu ihanan lämpöiseltä päällä. Lisäksi tuo on äärimmäisen monikäyttöinen, sillä se menee loistavasti niin paksujen sukkahousujen kuin ihan farkkujenkin kanssa – täydellistä! Zalandolta löytyisi noita monissa muissakin väreissä ja nyt pohdiskelen, että pitäisikö tilata toinenkin…

dsc_7343 dsc_7274 dsc_7325 dsc_7256 dsc_7315 dsc_7335

mekko Zalando_Wood Wood* here // kengät Vagabond here // aurinkolasit Max Mara*

* = saatu

kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Piia 19 lokakuun, 2016 at 10:49 pm

  Moi! Nyt on niin hyvännäköiset sukkikset että mistä mahtaa olla? 🙂

 • Reply Mari 19 lokakuun, 2016 at 10:57 pm

  Siis apua onkohan tuo just samanlainen kuin mun minkä kävin tänää viimein hakemassa postista!! Tuo mekko oli zalando loungessa myynnissä joku viikko takaperin ja silloin sillä oli hintaa 55€ 🙂 Onko tuossakin takana pitkä vetoketju?

  • Reply JanniAmanda 20 lokakuun, 2016 at 6:45 am

   Postauksessa on kaksi linkkiä tuohon wood woodin mekkoon 🙂 ainaki tuon normihinta on 139e. Vetoketju löytyy takaa!

 • Reply Kiia Innanmaa 20 lokakuun, 2016 at 11:46 am

  Ää vitsit miten kauniita ja syksyisiä kuvia ♥ Ja ei mikään ihme, että toi mekko pääsi heti lemppariksi, on nimittäin tosi kaunis!! 🙂

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 • Leave a Reply