AIKALISÄ

22 lokakuun, 2016

Ehkä olette huomanneetkin, että kuluva kuukausi on on olut blogissa normaalia hiljaisempi. Olen ihan tietoisesti ottanut pienen aikalisän, sillä viime aikoina mielessä on risteillyt jo muutenkin aivan liikaa asioita. Hetken aikaa jaksoin tuijottaa yksinäistä kursoria tekstiruududn ylälaidassa, kunnes päätin suosiolla höllätä vähän. Tekstiä on vaikeaa tuottaa silloin, jos pää vaan pysy mukana ja ajatukset sinkoilevat aivan muissa asioissa. Viime aikoina mulle on tuottanut hankaluuksia keskittyä oikein mihinkään muuhunkaan ja olen viihtynyt parhaiten vain kotona omissa oloissani.

Olen melko varma, että jokaisen elämässä tulee tietyin väliajoin näitä kohtia, jolloin tulee pohdittua tulevaisuutta ja punnittua omisen siirtojen vaikutusta siihen. Tämän kaavan olen huomannut ainakin itselläni toistuvan aina muutaman vuoden välein ja pidän sitä ainoastaan positiivisena asiana. Se kertoo siitä, että elämä kulkiessa eteenpäin on välillä pakko pysähtyä miettimään, että onko sen suunta itselle mieluinen – vai pitäisikö ottaa ohjat taas hetkeksi tiukemmin omiin käsiin, jotta voisi vähän vaihtaa kurssia. Tulen varmasti avaamaan näitä pohdiskeluja blogin puolella vielä enemmänkin, kunhan nyt ensin saan nämä omat ajatukset jollain tavalla kasaan. 

Kaikki on kuitenkin oikeasti paremmin kuin hyvin ja hommat selkiytyvät varmasti ennemmin tai myöhemmin ♥

dsc_7674 dsc_7683

Jos meikäläisen pään sisällä on viime aikoina käynyt myllerrys, niin kiirettä on ollut siihen päälle muutenkin. Nyt nappaan nimittäin kupin teetä ja alan valmistautua töihin lähtöön poikkeuksellisesti näin viikonloppuna. Suuntaan nimittäin I love me -messuille, missä meillä on Björn Borgin ständi pystyssä. Tulkaahan moikkaamaan meitä!

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anni 22 lokakuun, 2016 at 11:23 am

  Aikalisiä on hyvä ottaa kun siltä tuntuu! Tsemppiä sinne! 🙂

 • Reply Anniina 22 lokakuun, 2016 at 1:08 pm

  Ihania kuvia <3 Kuulostaa tutulta tuo mitä kirjoitat. Itse en ole huomannut, että niitä aikakausia tulisi kovin säännöllisesti, lähinnä erilaisiin pienempiin ja suurempiin elämänmuutoksiin liittyen. Pari viime vuotta ovat kyllä olleet aikamoista ajatusten sekamelskaa, mutta selkeyttä on näkyvissä. Kiva lukea näitä syvällisempiäkin postauksia sulta =)

 • Reply olivia 22 lokakuun, 2016 at 11:41 pm

  Ette kai oo eroomssa? :O

  • Reply JanniAmanda 23 lokakuun, 2016 at 7:49 am

   Ei liity parisuhteeseen ollenkaan! 🙂

  Leave a Reply