MESSUVIIKONLOPPU

23 lokakuun, 2016

dsc_7779

Huhhuh  kolmas messupäivä starttailee tuossa parin tunnin päästä ja pakko myöntää, että jalkapohjia alkaa hieman jo painaa osastolla seisoskelu. En ole enää tottunut olemaan jalkojeni päällä koko päivää ja sen kyllä huomaa. Joskus aikoinaan myymälässä työskennellessähän se oli ihan arkipäivää, eikä jalkoja silloin pakottanut ollenkaan. I love me -messuilla on kuitenkin aina  ihanaa olla töissä, sillä valtavasta tungoksesta huolimatta ihmiset ovat hyvällä fiiliksellä ja koko tunnelma on niin iloinen. Paljon tuttuja kasvoja on näkynyt viikonlopun aikana ja teitä ihania lukijoitakin on käynyt paljon meidän osastolla. Tänään vielä viimeinen messupäivä purkkiin!

dsc_7807 dsc_7723 dsc_7771

takki Carlings // neule Wood Wood here // farkut Carlings KARVE // kengät Vagabond 

Nähdään vielä tänään messuilla ja ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hanna 24 lokakuun, 2016 at 10:43 pm

    Ai vitsit mitä kuvia! Makee mesta ja asu!!!

  • Leave a Reply