ARGANÖLJYÄ KUIVILLE HIUKSILLE

24 lokakuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’OGX’ title=’ARGANÖLJYÄ KUIVILLE HIUKSILLE’]

Karhean, luonnonkiharan ja kuivan hiuslaatuni ansiosta olen jo pienestä pitäen oppinut, että oikeanlaisilla tuotteilla on ratkaiseva vaikutus hiusten ulkonäköön ja hyvinvointiin. Itselleni olen todennut toimiviksi yleisesti ottaen aina kaikki kosteuttavat, silottavat ja erilaisia öljyjä sisältävät tuotteet. On tullut testattua lukuisia erilaisia purnukoita ja vuosien saatossa olen oppinut tekemään omille hiuksilleni oikeanlaisia valintoja. Nyt sain Indiedaysin ja OGX:n yhteistyökampanjan myötä testiin itselleni täysin uuden tuotesarjan. Sain valita OGX:n laajasta tuotevalikoimasta eniten itseäni kiinnostavat tuotteet ja kuinka ollakaan – valitsin käyttööni arganöljyä sisältävät Argan Oil of Morocco -tuotteet. Nämä lupaavat kosteuttaa, uudistaa, silottaa ja hoitaa kuivia vahingoittuneita hiuksia – kuulostaa todella lupaavalta!

OGX:n kaikki tuotesarjat ovat parabeenittomia, SLS(Sodium lauryl sulfate) -vapaita ja sisältävät eksoottisia ainesosia. OGX -tuotteet eivät yritä tehdä hiuksista täydellisiä, vaan korostaa hiusten omaa luonnollisuutta ja niiden parhaita puolia. Kaikki tuotteet sopivat sekä värjätyille, että värjäämättömille hiuksille ja ovat hellävaraisia.

dsc_4876

Argan Oil of Morocco -tuotesarjaan kuuluu kolme tuotetta – shampoo, hoitoaine sekä kuivaöljy. Kaikki kolme ovat olleet minulla nyt muutaman viikon ajan testissä ja täytyy sanoa, että olen tykännyt ihan hurjasti. Shampoo vaahtoaa ihanan runsaasti ja hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi sekä todella helposti selvitettäviksi. Rakastan erilaisia hiusöljyjä ja itseäni ei yllättänyt ollenkaan, että suosikkituotteekseni nousi tuo arganöljyä sisältävä kuivaöljy. Olen suihkinut sitä kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen ennen harjausta sekä myös kuiviin hiuksiin kiiltoa tuomaan. Öljy on hieman nestemäisempää ja kevyempää kuin moni muu testaamani ja sen takia sitä uskaltaakin suihkia hiuksiin hieman runsaammin. Omat hiukseni ovat siitä ihmeelliset, että ne pystyvät imemään ihan mahdottoman määrän öljymäisiä tuotteita tulematta siltikään liian raskaaksi. 

Omassa käytössäni tämä kosteuttava tuotesarja on ainakin lunastanut lupauksensa moitteettomasti. Tuotteet kosteuttavat juuri sopivasti ja hiukset jäävät puhtaiksi sekä helposti käsiteltäviksi. Hiusöljy antaa viimeisen silauksen kosteisiin hiuksiin ja kuivuttuaan tukka on ihanan pehmeän sekä ravitun tuntuinen.

dsc_4999

Olen monesti ennenkin jakanut blogissa vinkkejä ja tuotesuosituksia kuivien ja karheiden hiuksien kesyttämiseen, mutta tässä tulee nyt listattuna vielä muutamia hyviä tärppejä:

 • Panosta laadukkaaseen ja tehokkaaseen suoristusrautaan (GHD the best!)
 • Valitse mahdollisimman kosteuttavat sekä öljypitoiset shampoot ja hoitoaineet.
 • Lotraa hiusöljyillä hyvällä omalla tunnolla.
 • Tee kosteuttava tehohoito ainakin kerran viikossa ja anna sen vaikuttaa hiuksissa mahdollisimman pitkään.
 • Älä pese hiuksia liian usein, sillä pesu kuivattaa hiuksia entisestään.
 • Pidä huolta, että saat ravinnosta tarpeeksi hyviä rasvoja, jotta myös hiuspohja voi hyvin. 
 • Muista suojata auringossa ihon lisäksi myös hiukset UV -suojan sisältävillä tuotteilla.

dsc_4912 dsc_5030 dsc_4974

Tämän valitsemani Argan Oil of Morocco -sarjan lisäksi OGX:ltä löytyy useampi muukin tuotesarja erilaislle hiustyypeille. Mikäli kiinnostuitte OGX:n tuotteista, niin klikkailkaa itsenne Sokoksen nettisivuille ja käykää tutustumassa tuotesarjoihin tarkemmin TÄÄLLÄ!

Kertokaa tämän postauksen kommenttiboksissa, että mitkä kaksi tuotesarjaa herättivät eniten kiinnostustanne ja saatatte voittaa ne itsellenne testiin. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan siis tuotepaketti, joka sisältää voittajan mainitsemat kaksi tuotesarjaa. Arvontaan on aikaa osallistua tämän viikon sunnuntain 30.10. päivän loppuun asti. Kaikki tuotesarjat löydätte siis täältä!

Suomessa OGX -tuotteita myyvät: Stockmann, Sokos & Emotions sekä Citymarket (hinta: 11,50e / kpl)

indiedays-ja-brm-yhteislogo

 

♥ Janni

You Might Also Like

98 Comments

 • Reply Sara 24 lokakuun, 2016 at 10:07 am

  Moi! Täältä löytyy kans vallattomien ja karheiden kiharien omistaja! Vielä ei oo sopivaa tuotetta näihin löytynyt..monesti oon meinannut kyseisen tuotesarjan tuotteita ostaa mutta ovat omalle budjetille sen verran hintavia, että jos eivät sopisikaan niin raha menisi hukkaan! Jotkut kaupan halvoista tuotteista kyllä jättävät hiukset pehmeiksi, mutta niissä hirvittää se silikonin ja muiden erinäisten ”huonojen” ainesosien määrä. Olis huippua päästä testaamaan löytyisikö näistä mulle sopivat tuotteet ! 🙂 eniten kiinnostaa juurikin tämä argan oil sekä keratin oil sarja !

 • Reply Piaaa 24 lokakuun, 2016 at 10:25 am

  Oh, I feel your pain ! Luonnonkihara-pehko löytyy myös täältä. Itse oon nyt puolen vuoden kokemuksella löytäny ihan parhaan keinon saada nämä kutrit pysymään aisoissa. Oon nyt kaks kertaa, puolen vuoden välein käyny ottaan tukkaan Olaplexin pelkästään tehohoitona. Se silottaa ja tekee tukalle ihmeitä, vaikka ei ois edes vaalennettu. Kihara hius ku on semmonen karhee ja katkeileva, nii Olaplex on auttanu mulla tosi paljon! Sit lisäksi ostin Evo:n kosteuttavan tehohoidon The Great Hydratorin. Oon kokeillu kaikki kampaamo ja markettimerkit mutta tää oli jotain niin toimivaa ja oikeasti kosteutti ihan super kuivan tukan ekalla kerrallaki. Hinta oli tosin 27€, mutta todellaki sen arvonen. Suosittelen testaamaan 😉

 • Reply Marine 24 lokakuun, 2016 at 10:48 am

  Minä olen taistellut luonnonkiharien hiusteni kanssa koko ikäni, aina tuntuu olevan joku niissä pielessä. Suoristusrauta on ehdoton pelastun, fööniä yritän välttää koska itse saan sillä aikaan vaan kamalan kiharapehkon, voi kun osaisi yhtä siloiseksi saada kuin kampaajat. Nuorena tyttönä en aina käyttänyt edes hoitoainetta ja voi sanoa että silloin on hiukset ollut todella kuivat. Nyt olen onnistunut löytämään juurikin hiusöljyt ja kosteuttavat naamiot joilla saan hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa. Kovin usein en raaski leikata kun hiukset kasvaa niin kamalan hitaasti. Olen myös löytänyt olaplex käsittelyn ja aivan rakastunut. Tästä kyseisestä tuotesarjasta kiinnostaa ehdottomasti nämä sinun kokeilemat tuotteet ja kukui kuivaöljy.

 • Reply Minoa66 24 lokakuun, 2016 at 11:13 am

  Ehdottomasti tuo argan öljyä sisältävä sarja. Iäkäs äitini oli juuri kampaajalla permanenttaamassa (?) hiuksiaan ja ilmeisesti vähän liikaa ilmeisesti pidettiin sillä hiuksien latvat ovat erityisen kähärät. Äitini valittelikin että millä tämän karheuden saa pois – näitä voisi kokeilla.

 • Reply Salla 24 lokakuun, 2016 at 11:33 am

  Ogx kuulostaa ihanalta tuotesarjalta! Itelläni tosi samantyyppiben hiuslaatu ku sulla, öljyjä voi laittaa reilusti ja siltiki hiukset ei laristu noista tuotesarjoista kiinnistais eniten toi Oil of Morocco tai Macadamia oil sarja.

 • Reply Eveliina 24 lokakuun, 2016 at 11:37 am

  Monesti olen ajatellut, että näitä tuotteita pitäisi testata, ja nyt olisikin kiva voittaa. Testaukseen haluaisin argan oil- ja cocont milk -tuotteita.

 • Reply Pipsa 24 lokakuun, 2016 at 11:55 am

  Kyllä tuo Argan Oil of Morocco -sarjaa olisi mukava kokeilla.

 • Reply ppp 24 lokakuun, 2016 at 11:58 am

  Coconut milk&macadamia oil!

 • Reply Laura 24 lokakuun, 2016 at 12:00 pm

  Argan oil ja coconut milk! 🙂

 • Reply S 24 lokakuun, 2016 at 12:08 pm

  Hoitoaineitta ja hiysöljyä ei ole kuivan tukan omistajalla koskaan kaapissa liikaa 🙂

 • Reply Jessica 24 lokakuun, 2016 at 1:04 pm

  Argan oil ja macadamia oil 🙂

 • Reply Laura 24 lokakuun, 2016 at 2:07 pm

  siis Kukui Oil kuulostaa mahtavalta. Haluaisin kasvattaa about samoihin mittoihin hiukset mitä sulla on, mutta jotenkin vaan vihaan yli kaiken mun kiharoita, kun tuntuu etten saa niitä millään kuriin 😡 ja olisin valmis vaihtamaan luonnonkiharan jonkun suoratukkasen kanssa. Sen takia oon aina valinnut lyhyen tukan.. Toinen mikä kiinnostelis olis juurikin toi Argan Oil c:

 • Reply mayastiina 24 lokakuun, 2016 at 2:19 pm

  Ehdottomasti tuo Argan Oil Of Morocco -sarja, koska yleensäkin olen tykännyt noista Argan-öljy tuotteista. Lisäksi tuo Coconut Milk -sarja kuulostaa omaan korvaan ihanalta, sillä kookoksen tuoksu on yksi suosikeistani!

 • Reply Maisa 24 lokakuun, 2016 at 2:55 pm

  Luonnonkiharalle tukalleni testaisin tuon sinunkin valitsemasi sarjan shampoon ja hoitoaineen. Olen ostanut kyseistä merkkiä Kaliforniasta muutama vuosi sitten. Tykkäsin jo silloin kovasti. Mukavaa, kun on tullut meille Suomeenkin! 🙂

 • Reply AjN 24 lokakuun, 2016 at 3:51 pm

  Olenkin ihastellut noita purkkeja kaupassa ja miettinyt, mikä niistä sopisi itselleni parhaiten – kaikki kuulostavat liian ihanilta 🙂 Mutta valitsisin testiin ensimmäiseksi Keratin oil ja Kukui oil -sarjojen tuotteet, jotka tekisivät varmasti hyvää vahvistusta ja kiiltoa kaipaaville, käsitellyille hiuksilleni.

 • Reply Hanna 24 lokakuun, 2016 at 4:07 pm

  Siis mä löysin tossa keväällä ihan randomina tän tuotesarjan kun kävin kaupassa ja ekana mun silmään kiinnitti näien ulkomuoto! Siis niiiiin söpöjä purkkeja et oli aivan pakko ostaa kokeeks keratin shampoo ja macadamia oil hoitoaine ja sille tielle jäin. Tigin bed headit on toinen sarja mikä jostain syystä mun luonnonkarheille mutta ohuille hiuksille sopii. Ja eikö vaan, et parhaiten tunnistaa pesuvaiheessa hyvän tuotteen! Ogx on heittämällä nyt munkin vakituote.

 • Reply Suvi 24 lokakuun, 2016 at 5:45 pm

  Macadamia oil ja argan oil of morocco! 🙂

 • Reply elinamm 24 lokakuun, 2016 at 5:58 pm

  Mulla on ollu kesästä asti juuriki tuo sama OGX:n sarja, ja voin kyllä sanoa, että hyvin pelittää hentoihinki hiuksiin! Näitä kahta en vaihda 😉

 • Reply Laarunen 24 lokakuun, 2016 at 7:14 pm

  Hiusten raidoittaminen sai mun hiukset todella kuiviksi. Hiustenpesun jälkeen tukka on ihan yhtä takkupalloa. Öljyillä ja muilla kosteuttavilla hiustuotteilla läträäminen on onneksi auttanut tilannetta hieman. Argan Oil ja Macadamia Oil -tuotesarjoja olisi kiva päästä testailemaan 🙂

 • Reply emi 24 lokakuun, 2016 at 7:19 pm

  Coconut milk kuulostaa tarpeeksi eksoottiselta, mutta myös kukui oil:in ominaisuudet kiinnostaa.. 🙂

 • Reply Essiii 24 lokakuun, 2016 at 7:27 pm

  Eniten kiinnostaisi Macadamia oil ja Keratin oil sarjat 🙂 monenlaisia shampoita on tullut kokeiltua, mutta vielä ei ole löytynyt sitä parasta.

 • Reply Reetta 24 lokakuun, 2016 at 7:42 pm

  Kaikki kuulostaa ihanalta, mutta ehkä itselleni sopivimmat voisivat olla Coconut Milk ja Argan Oil. 🙂

 • Reply Jenna O 24 lokakuun, 2016 at 9:12 pm

  Omat hiukseni ovat jatkuvasti takkukiharassa ja niiden ojennukseen laittamiseen tarvitaan kunnon tuotteet. Minua eniten kiinnostavat Argan Oil ja Coconut Milk!

 • Reply Vilma 24 lokakuun, 2016 at 9:32 pm

  Luonnonkiharan ja vaalennetun tukan omistajana tuo Argan Oil of Morocco -tuotesarja olisi pelastus tälle kuivalle ja karhealle tukalle!

 • Reply Ella 24 lokakuun, 2016 at 10:37 pm

  Keratin Oil ja Macadamia Oil kuulostaa ihan huipuilta, sen verran kuivat tuppaa hiukset olemaan!

 • Reply Ella 24 lokakuun, 2016 at 11:08 pm

  Kärsin myös hiuksien karheudeta ja etenkin nyt tuleva talvi ennakok todella kuivaa hiuspehkoa. Eniten kiinnostuin sinun kokeilemastasi sarjasta sekä coconut milk-tuotteista!

 • Reply Annika 24 lokakuun, 2016 at 11:31 pm

  Juurikin tuota samaista argan oil sarjaa olen halunnut kokeilla! Pullotkin ovat niin söpön näköiset, että mielelläni vihdoinkin ottaisit nuo testiin 🙂

 • Reply memuli 25 lokakuun, 2016 at 12:03 am

  Tuo sama setti kuin sinullakin.argan oil
  Hauraat ja vähän hiusta. Tarvitsen 🙂

 • Reply jiip 25 lokakuun, 2016 at 4:58 am

  Argan Oil ja Coconut milk 🙂

 • Reply Jennan 25 lokakuun, 2016 at 5:41 am

  Hiukseni ovat kahdella sanalla kuvattuna karheat ja pörröiset. Ne taipuvat ja kihartuvat kosteudessa, eivätkä pysy sitten millään suoristettuna! Tämä ei ole valitusvirsi, koska mukaan on mahtunut myös hyviä hetkiä. Haluaisin kuitenkin avun pörröisyyteen, jota on liikaakin! Olen etsinyt pienen ikäni niitä täydellisiä tuotteita hiuksilleni, tuloksetta. Jos minulla on siis valta valita, niin kokeilisin mielelläni sarjoja Macadamia oil ja Argan Oil of Morocco! 🙂

 • Reply Resus 25 lokakuun, 2016 at 8:51 am

  Argan oil ja coconut milk kuulostavat ihanilta 🙂

 • Reply Sinii 25 lokakuun, 2016 at 8:57 am

  Karheat kuivat hiukset vuodesta toiseen. Kosteus saa etuhiukset kihartumaan, mitä inhoan suunnattomasti 😀 Argan Oil of Morocco -tuotesarja kuulostaa erittäin lupaavalta sekä Macadamia Oil.

 • Reply Meeri 25 lokakuun, 2016 at 9:00 am

  Argan oil ja coconut milk kuulostaisivat minulle sopivimmilta 🙂

 • Reply Emmi 25 lokakuun, 2016 at 9:25 am

  Kyllä ehdottomasti tuo Argan Oil of Morocco sarja kiinnostaisi! Itsellä on vaalea luonnonkihara ja karhea tukka, mutta muut öljyt tekevät vaaleasta hiuksesta helposti keltaisen ja rasvaisen näköisen. Joskus testerinä saatu pullo todisti tämän öljyn olevan aivan toista luokkaa! Runsas mutta kevyt koostumus <3

 • Reply Miia 25 lokakuun, 2016 at 9:46 am

  Itse omistan myös luonnonkiharat, kuivat ja karheat hiukset. Hiukseni vaativat paljon hoitoa jotta olisivat terveet, siispä öljyt ovat tuttua arkipäivää täälläkin ja naamioita yritän myös tehdä tukkaan vähintään kerran viikossa 😀 Hyvä hoitosarja näille hiuksille on siis ihan ”must juttu” ja mielenkiinnolla lähtisin kokeilemaan tätä sarjaa! 🙂 Argan Oil ja Keratin Oil kiinnostavat eniten, uskon että ne sopisivat parhaiten 🙂

 • Reply Ronja 25 lokakuun, 2016 at 10:39 am

  Oii mikä ihana arvonta! Argan oil of Morocco ja Kukui oil kuulostavat itselleni sopivimmilta sarjoilta. 🙂

 • Reply Anni Jääskeläinen 25 lokakuun, 2016 at 10:42 am

  Tämä argan oil -sarja, jonka lahjoittaisin siskolleni. Siskollani on luonnonkihara tukka, joka on hiusten värjäämisen, suoristamisen yms. käsittelyn tuloksena kärsinyt. Jospa tästä olisi apua hänen hauraille hiuksilleen!

 • Reply Ilona 25 lokakuun, 2016 at 10:51 am

  Itseä kiinnostaisi Macadamia Oil ja Argan Oil Of Morocco sarjat. Minulla on myös luonnonkihara, kuiva ja paksu tukka joten testailisin mielelläni kaikkia kosteuttavia ja silottavia tuotteita!

 • Reply Juliana 25 lokakuun, 2016 at 11:34 am

  Mullakin tämä samainen hiustyyppi eli karkea, tuuhea luonnonkihara. Muuten ei mitään ongelmaa mutta varsinki syksyisin ja talvisin kun kylmä ja kostea ilma vuorottelevat niin on aika urakka pitää hiusta kunnossa! Olis kiva päästä testaamaan, josko tän sarjan tuotteet muodostuis uudeksi henkireiäksi 🙂 Eniten kiinnostaisi just Argan Oil of Morocco & Macadamia Oil tuotteet.

 • Reply Henna 25 lokakuun, 2016 at 11:58 am

  Argan oil ja coconut milk kiinnostavat minua eniten 🙂

 • Reply manna 25 lokakuun, 2016 at 2:09 pm

  Keratin oil ja Macadamia oil kiinnostavat eniten!

 • Reply Mira 25 lokakuun, 2016 at 2:26 pm

  Täälläkin kuivat ja karheat hiukset omistava lukija. Argan oil sarja kuulostaa todella hyvältä, koska suosin kosteuttavia tuotteita!

 • Reply Alisa 25 lokakuun, 2016 at 2:30 pm

  Ehdottomasti Keratin oil & Coconut milk <3

 • Reply Laura 25 lokakuun, 2016 at 2:39 pm

  Eniten kiinnostaisi kokeilla Keratin Oil – tai Coconut milk -sarjaa! 🙂

 • Reply Emilia 25 lokakuun, 2016 at 6:32 pm

  Mua kiinnostaisi eniten kokeilla Coconut Milk tai Keratin Oil of Moroccoa! 🙂

 • Reply Memmu 25 lokakuun, 2016 at 6:49 pm

  Kaikki kuulosti kivoilta, mutta ehkä eniten kiinnostaisivat Keratin Oil ja Argan oil. Meikän hiukset on niin kovat takkuuntumaan, että yleensä kun kaverit kysyy, että oonko tehnyt jotain mun hiuksille, kun ne näyttää eriltä, vastaan, että harjannut. 😀

 • Reply Outi 25 lokakuun, 2016 at 7:26 pm

  Tää sun valinta argan oil morocco kiinnostaa. 🙂

 • Reply xod 25 lokakuun, 2016 at 9:38 pm

  Macadamia Oil ja Keratin Oil kiinnostaa eniten 🙂

 • Reply Noora 26 lokakuun, 2016 at 7:15 am

  Käytän kyseisen sarjan shampoota ja olen rakastunut. Nyt olisi ihana päästä kokeilemaan juuri tuota argan oil-shampoota ja hoitoainetta sekä coconut oilin vastaavia tuotteita.

 • Reply Sennu 26 lokakuun, 2016 at 8:26 am

  Ihana arvonta! Minua kiinnostaisivat eniten OGX:n Keratin ja Argan oil -sarjat. Hiukseni ovat jo vuosia olleet todella kuivat, haaroittuvat ja katkeilevat. Syynä tähän on ainakin vesijohtoveden sisältämät mineraalit. Yritän tästä huolimatta kasvattaa hiuksiani ja nytkin olen käynyt kampaajalla viimeksi heinäkuussa (hups).

  Käytän kosteuttavia ja pehmentäviä hiustuotteita ja läträän lähes päivittäin öljyllä. Pyrin myös pitämään lämpökäsittelyt minimissä. Olisi huippua päästä testailemaan uutta tuotesarjaa ja löytää siitä mahdollisesti uusia suosikkeja 🙂

 • Reply Situ 26 lokakuun, 2016 at 9:08 am

  Oil Of Morocco -sarja sekä Macadamia Oil -sarja kuulostavat erittäin lupaavilta!!

 • Reply pipsa 26 lokakuun, 2016 at 9:12 am

  Argain oil sarja sekä coconut milk sarja! Joskus oon jotain tuotetta testannutkin ( salaa kaverin kosmetiikkapussukasta hah ) ja taisin tykätä. Olisi ihana päästä testaamaan näitä, tähän kuivuneeseen heinäkasaan 😀

 • Reply Siiri 26 lokakuun, 2016 at 11:48 am

  Argan oil ja kukui oil 🙂

 • Reply tiiakertsi 26 lokakuun, 2016 at 3:36 pm

  Argan oil ja coconut milk, haluuuun!

 • Reply Pia Elina 26 lokakuun, 2016 at 9:07 pm

  Kukui kuulostaa hyvältä kihartuvalle tukalleni, jonka haluaisin pysyvän sileänä:) Toinen mitä kokeilisin mielelläni, on tuo argan oil of morocco. Oispa kiva päästä testailemaan:)

 • Reply Marianne 27 lokakuun, 2016 at 12:13 am

  Omalle hiuslaadulleni valintani olisi ehdottomasti argan oil ja keratin oil sarjat!

 • Reply Maruna 27 lokakuun, 2016 at 1:02 am

  Itsellä on juurikin tosi kuiva ja kärsinyt, luonnonkihara tukka joka oikein huutaa tarvitsevansa paljon öljyisiä hiusten hoitotuotteita, ja niitä olenkin läträämässä joka päivä. Ogx onkin sarja jota en ole vielä kokeillut, mutta niin moni sitä kehuu että todennäköisesti on kohta kokeiltava! Noista sarjoista lupaavimmalta kuulostivat keratin oli ja argan oil sarjat 🙂

 • Reply Elbers 27 lokakuun, 2016 at 9:11 am

  Hep! Tää ois niin miulle just nyt! Omilla hiuksilla on joku katkeilemis ja haurastumiskausi ja veikkaisin, et noi Keratin Oil -tuotteet sopis just tähän hetkeen ku nyrkki silmään! I neeeed!! 😀

 • Reply Tuija 27 lokakuun, 2016 at 9:57 am

  Olen kuullut paljon hyvää tästä tuotesarjasta! Minua kiinnostaisivat erityisesti argan oil ja keratin sarjat. Jos ei onni suosi arvonnassa, taidan käydä kaupassa hakemassa tuotteet testiin 🙂

 • Reply Henna 27 lokakuun, 2016 at 10:53 am

  Eniten näistä tuotteista mua kiinnostelisi OGX Keratin Oil 🙂

  • Reply Henna 27 lokakuun, 2016 at 10:54 am

   Toinen kiinnostavin olisi OGX Kukui Oil!

 • Reply Mari V 27 lokakuun, 2016 at 12:14 pm

  Ihana arvonta! 🙂 Keratin oil ja macadamia oil kiinnostavat eniten.

 • Reply Kaisa 27 lokakuun, 2016 at 12:17 pm

  Kukui Oil ja Argan oil 🙂

 • Reply Anneli 27 lokakuun, 2016 at 12:31 pm

  Kyllä varmaan kannattaisi kokeilla

 • Reply Minttu-Maaria 27 lokakuun, 2016 at 12:41 pm

  Mulla lähtis aivan ehdottomasti mieluiten kokeiluun Argan oil- ja Coconut oil – sarjat 🙂

 • Reply Katariina M 27 lokakuun, 2016 at 12:49 pm

  Argan oil tai Keratin oil kuullostaa hyvältä. Itselläni on käsitellyt ja kuivat hiukset joten nämä tuoteet varmasti hyviä. sundvkata@gmail.com

 • Reply Johanna L 27 lokakuun, 2016 at 12:50 pm

  coconut milk ja macademia oil sarjat vaikuttaisi kiinnostavilta.

 • Reply Janna 27 lokakuun, 2016 at 12:56 pm

  Mua kiinnostaa tooodella paljon juurikin tuo sun käyttämä Argan Oil of Morocco tuotesarja! Itse olen koittanut pienellä budjetilla saaha tätä omaa tukkaa eloon, kun on kuiva ja oikee koppura, kärsiny nii paljo ko teininä rääkkäsin tukkaa värjäyksillä, välillä jopa viikottain. Olis kyllä pelastus tämmönne! 🙂

 • Reply Veronica 27 lokakuun, 2016 at 1:03 pm

  Keratin oil ja argan oil olisivat tarpeen!

 • Reply Xeveliina 27 lokakuun, 2016 at 1:35 pm

  Argan oil ja Coconut milk ovat suosikkejani!

 • Reply eveliina 27 lokakuun, 2016 at 2:32 pm

  Tääläkin kaipaisi kosteutusta päänahka ja myös näin talvella hiukset. Haluaisinkin kokeilla samaa shamppoota ja hoitoainetta

 • Reply Miss M 27 lokakuun, 2016 at 3:09 pm

  Omille hiuksilleni kokeilisin Keratin Oil ja Argan Oil of Morocco -sarjoja. Toivottavasti onni osuu kohdalle, näitä olisi kiva päästä testaamaan ja vertaamaan keskenään.

 • Reply Cesca 27 lokakuun, 2016 at 3:57 pm

  Coconut Milk- sarja kiinnostaa tuoksunsa puolesta ja sitten tuoo Argan Oil sarja ihan sen puolesta että hiukseni ovat paljon käsitellyt ja kaipaisivat varmasti hyvin ravitsevia hoitotuotteita.

 • Reply Tarja 27 lokakuun, 2016 at 4:07 pm

  Argan Oil Of Morocco-sarja ja Coconut Milk -sarja

 • Reply Rombo 27 lokakuun, 2016 at 4:13 pm

  Argan Oil- ja Coconut Milk-sarjat! 🙂

 • Reply Veera 27 lokakuun, 2016 at 6:14 pm

  Argain oil ja kukui oil kiinnostais itseäni eniten 🙂

 • Reply eekku 27 lokakuun, 2016 at 6:15 pm

  Coconut ja keratin

 • Reply Amanda 27 lokakuun, 2016 at 6:17 pm

  OGX-Macadamia Oil kuulostaa parhaalta! Rakastan makadamiaöljyisiä tuotteita *_*

 • Reply Sonsku 27 lokakuun, 2016 at 6:31 pm

  Keratin Oil ja Argan Oil kiinnostavat. 🙂

 • Reply Miia 27 lokakuun, 2016 at 9:49 pm

  Haluaisin kokeilla Macadamia Oil hiusöljyä ja Keratin Oil Miraculous Recovery tehohoitoa.

 • Reply LeenaK 28 lokakuun, 2016 at 7:41 am

  Eniten minua näistä OGX:n sarjoista kiinnostaa Argan oil of Morocco kosteutuksensa takia sekä Coconut Milk sarja, koska kookos on aivan ihana ainesosa kaikissa tuotteissa!

 • Reply MARJA-LIISA 28 lokakuun, 2016 at 8:45 am

  Juurikin ne karheat ja luonnonkiharat! Lyhyinä maailman helpoimmat, mutta pituus tuo heti ongelmat. Keratin ja Argan oil kiinnostaa.

 • Reply Sissi 28 lokakuun, 2016 at 12:00 pm

  Kaikki OGX:n tuotteet kuulostavat hyviltä, mutta eniten haluaisin päästä testaamaan argan oil ja keratin oil -tuotteita 🙂

 • Reply Inkeri 28 lokakuun, 2016 at 2:48 pm

  Argan oil of Morocco, jota ystäväni on joskus antanut kokeilla. Ihana tuoksu ja helpotti hiusten selvitystä pesun jälkeen.
  Toinen, mikä herätti mielenkiintoni oli Coconut Milk.

 • Reply Milla 28 lokakuun, 2016 at 4:08 pm

  Argan Oil ja Coconut Milk!

 • Reply ST 29 lokakuun, 2016 at 4:35 am

  Argan Oil of Morocco ja Coconut Milk!

 • Reply Saakku 29 lokakuun, 2016 at 12:43 pm

  Oi tää ois mun hiusten pelastus! Terveisin myös luonnonkiharaisen ja kuivan pehkon omistaja. Ois kiva testata juurikin tuo

  • Reply Saakku 29 lokakuun, 2016 at 12:45 pm

   Oho viestini karkasi.. eli argan oil ja keratin oil. 🙂

 • Reply Maija 29 lokakuun, 2016 at 2:25 pm

  Keratin ja Kukui kuulostavat hyviltä kuiville ja kärsineille hiuksille 🙂

 • Reply Tiia 29 lokakuun, 2016 at 10:15 pm

  Kukui oil ja Argan oil of morocco -sarjat kuulostavat testaamisen arvoisilta!

 • Reply Janika 30 lokakuun, 2016 at 1:48 pm

  Argan Oil ja Keratin Oil kiinnostavat eniten kuivan ja luonnonkiharan hiuslaadun takia 🙂

 • Reply Jessika 30 lokakuun, 2016 at 4:33 pm

  Heips! Omatkin hiukseni ovat todella kuivat varsinkin talvisin ja käytän paljon kosteuttavia tuotteita hiuksilleni. Näistä OGX:n tuotteista en ole testannut kuin muutamia kuivaöljyjä, joten koko setti olisi kiva kokeilla ja nähdä tekevätkö ne ihmeitä aikaan omille hiuksilleni. 🙂 Eniten olen kiinnostunut Argan oil of marocco ja Keratin oil miraculous sarjoista. 🙂

 • Reply Annu. 30 lokakuun, 2016 at 4:48 pm

  Eniten huomiota herätti just tuo Argan oil of Marocco ja hulluna kookos-fanina Coconut Milk -sarja!

 • Reply Sus 30 lokakuun, 2016 at 6:16 pm

  Hyvältä vaikuttaa noi tuotteet. Eniten kiinnostusta herätti Argan Oil of Morocco- tuotteet sekä OGX Keratin Oil- tuotteet. 🙂

 • Reply Satu 30 lokakuun, 2016 at 6:24 pm

  Ehdottomasti Keratin Oil-sarja sekä Argan Oil of Morocco -sarjat kiinnostaa ja aion kokeilla tuotteita, vaikka en tätä kautta niitä saisikaan. Olen näitä Sokoksella katsonut, mutta vielä en ole kokeillut. Hiukset on tosi kuivat, joten kaikki kosteutus ja öljyt tekee ehdottomasti hyvää. Kiva, että tietämättäsi muistutit minua näistä tuotteista 🙂

 • Reply Marjo 30 lokakuun, 2016 at 9:48 pm

  Macadamia oil ja Keratin oil.

 • Reply Annemari 30 lokakuun, 2016 at 11:08 pm

  Argan Oil of Morocco ja Macadamia Oil kiinnostavat, sillä etsin edelleen täydellistä shampoota kuiville hiuksilleni.

 • Reply hannele karhu 31 lokakuun, 2016 at 3:38 pm

  Macadamia oil ja Keratin oil.

 • Leave a Reply