UUSI VÄRI HIUKSISSA

30 lokakuun, 2016

dsc_5787

Johan nämä mun uudet hiukset ovat näkyneet viime aikaisissa kuvissa muutenkin, mutta vajaat pari viikkoa sitten mulle tosiaan pitkien pohdiskelujen jälkeen laitettiin vaaleampaa väriä hiuksiin. Pelkäsin hieman, että miten hiukseni kestäisivät raidoituksen, mutta ihan turhaan. Ainakaan tällä hetkellä ei ole havaittavissa ollenkaan hiusten kunnon heikkenemistä ja varmasti sekä värjäyksen aikana, että kotihoitona käytetty Oleplex auttaa myös osaltaan asiaa. 

Tämän hiusmuutoksen toteutti jälleen kerran vakkarikampaajani Johanna Hirvonen, joka on tässä syksyllä siirtynyt hommiin Punavuoressa sijaitsevaan Saxce -kampaamoon. Johannan kanssa päätettiin pitää edelleen hiusteni pohjaväri tummana, mutta pituuksia raidoitettiin melko runsaalla kädellä. Mulla oli sen verran tumma väri lähtötilanteessa, että ihan täydellisesti haluamaani lopputulokseen ei päästy vielä ensimmäisellä kerralla, mutta katsotaan sitten seuraavan käynnin jälkeen. Tummia hiuksia vaalennettaessa väri jää aluksi vähän väkisinkin turhan lämpimän sävyisiksi, vaikka Johanna tietenkin sävytti niitä jo kylmemmäksi heti raidoituksen jälkeen. Kävinkin heti samana päivänä ostamassa KC Professionalin colormaskin sävyssä graphite, jolla voin vielä kotonakin pesujen yhteydessä sävyttää väriä viileämmäksi. Olen nyt käyttänyt kyseistä tuotetta useamman pesun yhteydessä ja huomaan kyllä, että lämmin sävy on hävinnyt hiuksista jonkin verran, mutta ei nyt kuitenkaan mitään radikaalia eroa. Seuraavalla kampaajakäynnillä voitaisi laittaa noita pituuksia vielä vähän vaaleammaksi, mutta annetaan nyt hiusten levätä ainakin parin kuukauden ajan!

dsc_5647 dsc_5815

Kiitos Johannalle jälleen kerran rentouttavasta kampaamokäynnistä ja onnistuneesta lopputuloksesta. Hiuksista tuli ihanan luonnollisen moniväriset, kuten toivoinkin!

Mitäs pidätte lopputuloksesta?

Yhteistyössä: Kampaaja Johanna Hirvonen / Saxce

♥ Janni

3 Comments

  • Reply Nimetön 1 marraskuun, 2016 at 1:31 pm

    Upeat! Hyvä että uskalsit 🙂

  • Reply sisi 2 marraskuun, 2016 at 2:12 pm

    toodella hyvännäköiset hiukset<3

  • Reply Nimetön 2 marraskuun, 2016 at 4:56 pm

    Ihan tosi kivat hiukset!

  • Leave a Reply