RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU

31 lokakuun, 2016

Ai että – ihanan rento viikonloppu takana. Mulla on jotenkin ollut ihan älyttömän hyvä fiilis tuosta harmaudesta ja talviaikaan siirtymisestä huolimatta. Viikonloppuna tuli vietettyä paljon aikaa kotona – laitoin koristevaloja pihalle, polttelin tuoksukynttilöitä ja vietin aikaa perheen kanssa. Olen varma, että tästä positiivisesta fiiliksestä on osittain kiittäminen viime viikolla julkaisemaani listaa, josta löytyy yhteen koottuna minun, sekä teidän vinkit pimeästä ajasta selviytymiseen. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, mikäli ette ole sitä vielä tehneet – lista löytyy täältä!

dsc_5481 dsc_5618 dsc_5528 dsc_5579 dsc_5544

takki H&M (old) // neulemekko Zalando here // kengät Timberland here

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille harmaudesta huolimatta!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply