BRUNSSILLA PORVOOSSA

1 marraskuun, 2016

Me käytiin sunnuntaina ensimmäistä kertaa ikinä brunssilla Porvoossa. Monesti ollaan ajettu brunssin perässä Helsinkiin, vaikka ollaankin arveltu, että varteen otettavia vaihtoehtoja löytyisi varmasti myös Porvoostakin. Sunnuntaina päätettiin sitten testata vanhassa kaupungissa sijaitsevan Zum Beispielin brunssia, joka täyttikin loistavasti odotuksemme. Rima oli jo valmiiksi aika korkealla, sillä kyseinen ravintola on sekä minun, että Joonaksenkin suosikki Porvoossa lounasaikaan.

dsc_5475

En ole varmaan ikinä saanut huonoa annosta kyseissä paikassa ja lisäpisteitä tulee ehdottomasti siitä, että ravintolassa käytetään paljon luomua sekä lähiruokaa. Brunssilla oli hintaa kaksikymmentäviisi euroa ja siihen sisältyi kaikkea, mitä itse saatoin toivoa. Salaatteja, lämpimiä ruokia, tuoreita hedelmiä, rahkaa, ihania leikkeleitä, juustoja sekä todella hyvää appelsiinimehua (yksi tärkeimmistä asioista brunssilla/aamiaisella). Lisäksi jälkiruokapöydästä löytyi vielä suussa sulavia kakkuja sekä luomukahvia ja erilaisia teevaihtoehtoja. Zum Beispielin brunssille on pakko päästä pian uudelleen – 10/10!

dsc_5443 dsc_5457 dsc_5448 dsc_5461

www.zum.fi

Rihkamakatu 2

06100 porvoo

♥ Janni

3 Comments

 • Reply Sanni 1 marraskuun, 2016 at 7:44 pm

  Moikka! Menin Zum Beispielin sivuille ja siellä näkyi brunssin hinnaksi 25€, oliko tuo 15€ vaan joku tarjous tms? 🙂 Itselläni on Zumista ihan samanlaiset kokemukset, sisustuskin siellä on kohdallaan!

  • Reply JanniAmanda 1 marraskuun, 2016 at 8:52 pm

   No oho! Meikäläinen oli kirjoittanut ton hinnan väärin :S eli tosiaan 25e! Hyvä, että huomasit! 🙂

 • Reply Mette 4 marraskuun, 2016 at 5:42 am

  Moikka, suosittelen kokeilemaan myös Cafe Postres:n sunnuntain aamupalaa, ihan mieletön ja paikka on kaunis:)

 • Leave a Reply