TALVISIA ASUJA

4 marraskuun, 2016

Sain eilen yhdeltä teistä toiveen, että jospa voisin tehdä pienen koosteen vanhoista talviasuistani – loistava idea! Nappasin tästä kiinni heti ja tässä nyt olisi kooste aikaisempien vuosien talvisista asuista 🙂 Näitä toiveita saa muuten ehdottomasti laitella enemmänkin – mielelläni teen just sellaisia juttuja, jotka teitä kiinnostaa!

talvisia-asuja talvisia-asuja2 talvisia-asuja3

Tässähän tuli itsellekin inspistä ja muutama unholaan jäänyt vaate täytyy ainakin näiden kuvien innoittamana kaivaa taas esiin. Toivottavasti tekin saitte tästä jotain inspiraatiota irti tulevan talven varalle! 

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply M 4 marraskuun, 2016 at 3:01 pm

  Jos koristelet/sisustat kotianne jouluksi, niin olisi kiva nähdä jokin jouluinen sisustuspostaus tai vastaava Lisäksi itse tykkään aina lukea random facts ja epäsuositut mielipiteet -tyyppisiä postauksia, joista saa aina jotain uutta selville bloggaajasta Ja tietysti asupostaukset ovat aina niitä parhaimpia!

  • Reply JanniAmanda 4 marraskuun, 2016 at 3:02 pm

   Jeii kiiitos ideoista! 🙂 Jouluinen sisustuspostaus tulossa varmasti ihan lähiaikoina 🙂 Sellainen on jo suunnitteilla!

 • Reply Reetta 4 marraskuun, 2016 at 5:25 pm

  Kiva ja ispiroiva postaus! Näissä tällaisissa asupostaus-koosteissa olisi aina kiva, kun postauksessa olisi suorat linkit postauksiin, mistä kyseinen asu löytyy, niin pääsisi aina katsomaan mistä vaatteet on ostettu. Mua kiinnostais tuon harmaan takin alkuperä, joka on muun muassa tossa ensimmäisessä kuvassa 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 marraskuun, 2016 at 6:12 pm

   Kivaa, että tykkäsit – kiitos! Nämä ovat tosiaan vanhoja kuvia ja kuvissa näkyviä vaatekappaleita tuskin löytyy enää kaupoista. Kyseinen takki on kolmen vuoden takainen ostos Zatasta! 🙂

 • Reply emma 4 marraskuun, 2016 at 7:14 pm

  jes, just tällasta postausta oon tarvinnut jo muutaman päivän, asukriiseily saa nyt loppua 😀

 • Reply Linda 4 marraskuun, 2016 at 8:49 pm

  Kun Suomessa kerran on perkeleen kylmä ja otsikkokin on Talvisia asuja, niin voisiko se takki olla useammassa kuvassa kiinni? Kyllähän se varmaan paremmalta näyttää noin, mutta kyllä rotsi kiinni ja lämpimästi pukeutuminen voi olla ihan yhtä fashion 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 marraskuun, 2016 at 9:18 pm

   No asukuvasta vain saa mun mielestä paljon enemmän irti, kun näkee myös mitä takin alla on 🙂 kuvista tulee silloin mielenkiintoisempia ja inspiroivampia. Nämä nyt ovat muutenkin sellaisia kaupunkiasuja, joissa en muutenkaan vietä ulkona pieniä siirtymämatkoja kauempaa. Toppahousut ja muut superlämpimät vaatteet vedän sitten päälle, kun lähden oikeasti ulkoilemaan 🙂

 • Reply Marjut 5 marraskuun, 2016 at 2:54 pm

  Hei janni tee samanlainen postaus sun juhlalookista. Aikaisemmista pikkujouluasuista yms. Muistan vielä muutama vuosi sitten, kun selailin vanhoja juhla-asujasi ja sain muodostettua itselle mukavan kokonaisuuden: punainen yläosa, nahkajäljitelmä shortsit mustilla sukkahousuilla sekä tukka kiharalle lettikampauksella

 • Leave a Reply