BLOGIGAALA VAI RENTO KOTI-ILTA?

6 marraskuun, 2016

dsc_6931

Meillä oli Terhin kanssa alunperin suunnitteilla vetää eilen parhaat päälle ja lähteä juhlimaan Indiedaysin Blog Awards -pippaloihin. Aloimme kuitenkin molemmat empiä lähtemisen suhteen jo jossain puolessa välissä viikkoa ja lopulta meitä molempia taisi houkuttaa enemmän kollareissa hengailu rennon koti-illan merkeissä. Päätettiin jättää pippalot tällä kertaa väliin, sillä rentoilu ja aivojen narikkaan heittäminen taisi olla sitä, mitä puolin ja toisin kaivattiin. Pidettiin kuitenkin yhtä ja sovittiin, että Terhi tulee koko päiväksi ja yöksi tänne meille Porvooseen, kun molempien poikaystävätkin ovat reissussa. Vietettiin eilinen kaunis talvipäivä kuvaillen ja illalla tehtiin pizzaa sekä makoiltiin telkkarin ääressä. Eilinen oli superhauska päivä ja juuri sellaista ajanvietettä, jota ainakin itse tunnen tällä hetkellä tarvitsevani!

dsc_6920 dsc_6918

Äsken tässä juuri heräiltiin ja kohta pitäisi ruveta aamiaspuuhiin. Ulkona näyttää olevan taas niin kaunis talvisää, että tänään on kyllä pakko päästä kunnolla ulkoilemaan!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply