TALVIFIILISTELYÄ

6 marraskuun, 2016

Koko viikonloppu on ollut täynnä tunnelmallista talven fiilistelyä – kynttilöitä, ulkoilua, hyvää ruokaa ja äsken laitettiin vielä talven ensimmäiset tuletkin omaan takkaan. Äsken syötiin vatsat täyteen superhyvää chorizopastaa ja nyt kuuntelen tässä sohvalla takkatulen ritinää. Pakko varmaan ottaa kohta vielä pienet päikkärit, ennen kuin viimeistelen yhden huomenna julkaistavan kampanjapostauksen!

Kuvat ovat peräisin iltapäiväiseltä visiitiltämme vanhasta kaupungista. Toivottavasti sinne laitettaisi pian paikoilleen kaikki jouluvalot ja muut jouluiset somisteet. Porvooseen kannattaa kyllä ihan ehdottomasti poiketa joulun alla, jos haluaa herätellä omaa joulufiilistään!

dsc_6949 dsc_6988 dsc_7025 dsc_7032dsc_7001dsc_7016

Takki Carlings // pipo Glitter (old) // neule Adidas // farkut Tiger Of Sweden //kengät Timberland

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Emil 6 marraskuun, 2016 at 8:44 pm

  Miks sulla on eripari kengät vai näyttääkö vaan siltä :-D?

  • Reply JanniAmanda 6 marraskuun, 2016 at 9:01 pm

   No ei ole kyllä eriparia 😀 valot ja varjot vaikuttavat..

 • Reply Jemina 6 marraskuun, 2016 at 10:32 pm

  Heippa! Oon jo jonkin aikaa sun blogia lueskellu ja aivan ihana blogi sulla! Ja niin kauniskin olet <3 itekkin oon ihan talvi ja varsinki joulu fiilistelyissä! Joulu soittolistat vaa repeattaa päivittäin. Ihana talvi, joulu ja lumi<3 mä vaan niin rakastan niitä kirpsakoita pakkas päiviä ja lumihiutaleiden hiljalleen putoilua...

  Jos kiinnostelee niin mäkin kirjottelen blogia, elämästä, tunteista, ajatuksista, oikeestaan aikalailla ihan kaikesta. Yks videokin tuli tehtyä muutama postaus sitten banaanipannareista 🙂 muut sosiaaliset mediat löytyykin blogista.

  Ihanaa talvea sulle <3

  woundedlaughh.blogspot.fi

 • Reply olga 6 marraskuun, 2016 at 11:19 pm

  Saako tuon pastan ohjeen? :))

  • Reply JanniAmanda 6 marraskuun, 2016 at 11:47 pm

   Ehdottomasti voidaan laittaa jakoon! Pasta oli tosiaan Joonaksen käsialaa, mutta hän varmasti mielellään jakaa reseptin 🙂

 • Reply P 7 marraskuun, 2016 at 12:47 pm

  Kiva asu! 🙂

 • Leave a Reply