TUOKSUT OSANA SISUSTUSTA

7 marraskuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Glade’ title=’TUOKSUT OSANA SISUSTUSTA’]

glade

En tiedä olenko aikaisemmin täällä blogissa maininnut, mutta olen ollut aina ihan hulluna erilaisiin tuoksukynttilöihin. Heti syksyn hämärtyessä starttaa meillä kotona kynttiläkausi ja alan hamstraamaan kaupoista eri tuoksuisia kauniita kynttilöitä. Ei siis ihme, että hain innolla mukaan, kun Gladen kampanjaan etsittiin sopivia bloggaajia. Moni tuntee Gladen erilaisista ilmanraikastajista ja hajunpoistajista, mutta brändiltä löytyy myös iso liuta erilaisia tuoksukynttilöitä, joista olikin kantautunut korviini positiivista palautetta jo etukäteen. Tämän kampanjan ajoitus ei olisi voinut olla enää osuvampi – oli ihanaa saada tuotteita testiin juuri nyt vuoden pimeimpään aikaan, kun kynttilöitä tulee kulutettua kaikista eniten!

Erilaiset tuoksut tuovat aina muistoja mieleen ja luovat tunnelmaa kotiin melkeinpä parhaalla mahdollisella tavalla. Itselläni on tosi vahvoja tuoksumuistoja lapsuudesta saakka ja muistan edelleen tarkalleen, miltä tuoksuivat esimerkiksi mökkimme sauna kesäisin, koulujen luokkahuoneet ja lapsuuden kotini. Välillä tuoksumuistoja tulee mieleen yllättävistäkin tilanteista, kun jokin tuoksu tuo yht’äkkiä mieleen jonkin tutun asian menneisyydestä.

dsc_5297

Joulunaika on aina vuodesta toiseen ehdottomasti yksi kaikista eniten tuoksumuistoja herättelevä ajanjakso. Joulukuusen, pipareiden, riisipuuron ja kanelin tuoksu saavat ihanan lämpimän joulufiiliksen nousemaan tappiinsa. Myös jouluyönä paistettavan kinkun tuoksu kuuluu jouluun, vaikka en siitä erityisemmin edes pidä. Tuoksut siis kuuluvat ehdottomasti isona osana minun jouluuni ja eipä siis ihmekään, että Gladen tuoksuista suosikikseni valikoitui jouluinen Apple & Cinnamon -tuoksukynttilä, jonka palamisaika on yhteensä jopa 52h. Olen poltellut kyseistä kynttilää viime päivinä tiheään tahtiin ja siinä on varmasti suurin syy siihen, miksi joulun odotus on täällä jo täydessä käynnissä. Omenan ja kanelin tuoksu tuo joulufiiliksen lisäksi myös ihanan lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa!

Gladen tuoksukynttilät ovat äärimmäisen riittoisia ja siksi ne eroavatkin monista muista kilpailijoista. Kynttilöitä löytyy sekä 3o tunnin, että 52 tunnin palamisajoilla, jotka ovat molemmat melko kunnioitettavia kestoja. Kynttilöiden riittoisuus on ehdottomasti yksi tärkeimpiä kriteerejä tällaiselle kaltaiselleni kynttilöiden suurkuluttajalle. Lisäksi pakko kehua samaan aikaan voimakkaita, mutta kuitenkin todella pehmeitä tuoksuja. Välillä on nimittäin tullut joidenkin tuoksukynttilöiden kohdalla todettua, että tuoksua ei irtoa juuri nimeksikään. Gladen kynttilöiden kanssa tätä ongelmaa ei ole, vaan huumaavan hyvät tuoksut leviävät luomaan tunnelmaa ihan koko asuntoon – olematta kuitenkaan ärsyttävän voimakkaita. Itse yhdistän tuoksukynttilät vahvasti syksy- ja talvisesonkiin, jolloin yleensä oma koti tuntuu erityisen hyvältä ja kynttilät edesauttavat tätä fiilistä entisestään luoden kodikasta tunnelmaa!

dsc_5305

Tähän väliin voisin listata vielä omat suosikkini testiin saamistani Gladen tuotteista: 

1. Apple & Cinnamon 52H kynttilä – tätä pitkäkestoista kynttilää tuoksuttelemalla on joulufiilis taattu!

2. Honey & Chocolate 30h kynttilä – nimestä voisi päätellä tuoksun olevan ihan överimakea, mutta sen sijaan se on puhdas, lämmin ja kotoisa. Haluaisin tämän olevan kotimme ominaistuoksu!

3. Crisp white cotton aerosoli – tätä puhtaalta pyykiltä tuoksuvaa raikastinta on parasta suihkaista puhtaaseen kotiin aina siivouksen päätteksi – ikään kuin loppusilauksena – toimii!

dsc_6941dsc_5322 dsc_5337 dsc_5293

Instagramissani (@janniehari) on parhaillaan menossa skaba, josta voi voittaa Gladen ihanan tuksuvan tuotepaketin itselleen. Osallistuakseen tarvitsee kommentoida ainoastaan, että missä tilanteessa itse käyttäisi Gladen tuotteita. Osallistumisaikaa on tämän tämän viikon keskiviikkoon 9.10. asti!

dsc_4846

indiedays-ja-brm-yhteislogo

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply linda 7 marraskuun, 2016 at 10:32 am

    Mistäköhän mahtaa olla nuo valkoharmaat sohvatyynyt, h&m:ltä olisiko? Tosi kivan näköset

  • Reply Małgosia dom w kadrze 7 marraskuun, 2016 at 10:35 am

    SUPER SUPER SUPER !!! LOving it:)

  • Leave a Reply