MAINEENSA VEROISET KENGÄT

8 marraskuun, 2016

Täytyy sanoa, että Timberlandit ovat kyllä maineensa veroiset kengät. Hankin ensimmäiset Timssini viime talvena ja ne ovat palvelleet pakkasilla äärimmäisen hyvin. Ne ovat superlämpimät, mukavat jaloissa ja lisäksi vielä näyttävätkin kivoilta. Viime yön aikana oli satanut niin isot kinokset lisää lunta, että Timberlandit olivat taas aamulla ainoa oikea valinta, kun tiesin joutuvani kaivamaan autoni lumen alta esiin. Tekisi hirveästi mieli tilata kyseiset popot myös kokomustina, mutta ehkäpä nyt ainakin vielä toistaiseksi pärjään hyvin yhdellä parillakin..

dsc_5982 dsc_6018 dsc_6046 dsc_6079 dsc_6002

takki H&M // neule Uniqlo // housut Carlings Karve // kengät Timberland here // pipo Cubus

Mitkä ovat teidän lempparitalvikengät? 

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

17 Comments

 • Reply Silja 8 marraskuun, 2016 at 5:22 pm

  Heippa, mua kiinnostais miten oot hoitanu nuita timberlandeja, mitä hoitotuotteita oot käyttäny et ne ovat säilyneet hyvinä? 🙂 käytätkö ihan samoja hoitosuhkeita kuin muillekkin kengille vai onko sulla joku erityinen juuri noille kengille suunnattu tai käytätkö erikseen jotakin likasuojaa kun kengät ovat kuitenkin vaaleat? Kiitos avusta 🙂

  • Reply JanniAmanda 8 marraskuun, 2016 at 6:18 pm

   Mä laitoin noihin sellasta suihkutettavaa kosteussuojaa ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen en ole hoitanut mitenkään. Pitäisi ehkä nyt tänä talvena ainakin toinen kerros sitä kosteussuojaa suihkia!

 • Reply Anniina 8 marraskuun, 2016 at 7:31 pm

  Mä ostin kans viime talvena Timberlandit, ne on kyllä lämpimät, käytännölliset ja plussaa siitä että ne on kivan näköisetkin. Tosin mulla ne hiertää vieläkin! En ehtinyt viime talvena ihan älyttömästi vielä niitä käyttää, kun ne tekivät alkuun niin karseat rakot että piti pitää taukoa. Jos lämpimistä talvikengistä puhutaan, kyllä Uggit on toiset, vaikka ei ehkä niin kovin kauniit 😀

  • Reply JanniAmanda 9 marraskuun, 2016 at 9:32 pm

   Joo meitsillä kans UGGit on toiset ehdottomat lempparit! Tosin eivät ehkä niin kaupunkikelpoiset 🙂

 • Reply MK 8 marraskuun, 2016 at 8:02 pm

  Ostin tänä syksynä ekat timberlandit, ja se olis todellakin pitänyt tehdä jo kauan sitten. Ihan korvaamattomat kengät talvikeleillä!

 • Reply Sofiaa 8 marraskuun, 2016 at 8:44 pm

  Uggit on kyllä olleet ykköset jo useamman vuoden. Omiani käytän nyt viidettä (5!!!) talvea putkeen ja edelleen ne on vaan niin <3. Pienellä hoidolla ja huollolla ovat kyllä kunnoltaankin oikein hyvät edelleen. Vastikään hankin kyllä toisetkin kunnon talvikengät. Pohdin pitkään Timberlandien ostoa, mutta lopulta ihastuinkin syvästi Panama Jackin vastaavaan malliin pienellä leopardi-twistillä. Ihanat nekin 🙂

  • Reply JanniAmanda 9 marraskuun, 2016 at 9:33 pm

   Joo UGGit on kans ihanat <3 mutta Timssit ovat kuitenkin monikäyttöisemmät!

 • Reply Jennapp 8 marraskuun, 2016 at 9:42 pm

  Mulla on just noin samat kun sulla, ja tilasin juuri samat mustana kun löytyi netistä isolla alennuksella. Ne on iiihanat myös!!! 🙂

  • Reply JanniAmanda 9 marraskuun, 2016 at 9:33 pm

   Oi vitsit! Ehkä mäkin vielä hankin ne musta itselleni 🙂

 • Reply Iida 9 marraskuun, 2016 at 8:55 pm

  Pakko pysähtyä kommentoimaan, että on kyllä niin kauniit kuvat, jotenkin aivan sädehdit ☺

  • Reply JanniAmanda 9 marraskuun, 2016 at 9:34 pm

   Voi kiiitos 🙂 On ollutkin viime aikoina tosi hyvä fiilis, vaikka kaikkea ei niin kivaakin on tässä meneillään. Kiva kuulla, että se näkyy myös ulospäin! <3

 • Reply P 10 marraskuun, 2016 at 12:46 pm

  Ihana asu! Onko noi sun timssit ihan se normiversio vai karvallinen? 🙂

  • Reply JanniAmanda 10 marraskuun, 2016 at 1:30 pm

   Normit mut superlämpimät 🙂 ei kaipaa karvoja!

  • Reply JanniAmanda 10 marraskuun, 2016 at 1:30 pm

   Ja kiitos <3

 • Reply Laura 11 marraskuun, 2016 at 9:55 pm

  Mä ostin itselleni tänä syksynä valmistujaislahjaksi kokomustat Timberlandit. Ne on kyllä niin ihanat ! 🙂 Muistan lapsena kun mulla oli saman tapaiset talvikengät jota vihasin yli kaiken ja nyt ne on ihan lempparit 😀

 • Reply Minna 11 marraskuun, 2016 at 10:54 pm

  Moikka 🙂 just tänään hain postista mustat timbet aiempien viime talvena ostettujen sekä uggien kaveriksi 🙂 nyt kelpaa!!

 • Leave a Reply