HELPOMMIN SANOTTU KUIN TEHTY

11 marraskuun, 2016

Muistatteko, kun mainitsin joskus syksyllä, että pillifarkut kyllästyttää ja aiheuttavat asukriisejä harva se aamu? Otin silloin missioksi etsiä housuhyllyjen täytteeksi lisää erilaisia housuja, mutta sepä olikin helpommin sanottu kuin tehty. Jos hyvin istuvien farkkujen etsiminen on vaikeaa, niin se kyllä pätee näköjään ihan mihin tahansa housuihin. Olen sovittanut tässä parin viime kuukauden aikana läpi kymmeniä housuja eri paikoissa, mutta ei vaan millään natsaa – liian pitkiä lahkeita, huonoja materiaaleja, vääriä malleja tai muuten vain epämukavia pöksyjä. Sovituskopeissa on vuodatettu hikipisaroita, mutta parit kivat uudet housut ovat kuitenkin päässeet kotiin asti.

Nämä kuvissa näkyvät suorat tummansiniset liituraitahousut ovat Cubuksen syksy/talvi -mallistosta ja ne täyttävät kriteerini aika hyvin. Lahkeen pituus on juuri passeli ja muutenkin malli tosi jees!

dsc_6558 dsc_6379 dsc_6565 dsc_6349

hattu Brixton – takki Gina Tricot – neule Filippa K / Zalando here – housut Cubus – kengät Adidas

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

6 Comments

 • Reply ada 11 marraskuun, 2016 at 9:20 pm

  ihanat kiharat! millä oot tehny noi?:-)

  • Reply JanniAmanda 11 marraskuun, 2016 at 11:48 pm

   Kiiitos! Suoristusraudalla käännellyt 🙂

 • Reply Reetta 12 marraskuun, 2016 at 12:38 pm

  Mulla on ollut ihan samanlainen projekti tässä nyt päällä. Parit ihan kivat on löytynytkin, viimeisimmät tummanharmaat vähän yllättäen New Yorkerista, siellä tulee harvemmin nimittäin käytyä. Mutta kannatti tällä kertaa! 🙂

  • Reply JanniAmanda 12 marraskuun, 2016 at 8:09 pm

   Oho! Välillä kyllä jostain yllättävistä paikoista voi tehdä löytöjä 🙂

 • Reply Norpsu 12 marraskuun, 2016 at 7:05 pm

  Sun päällä kaikki noi neuleet näyttää niin hyviltä! Itselleni on tosi vaikeaa ostaa sopivia neuleita, tuntuu että näyttää jotenkin tosi isolta neule päällä.. :/
  Oletteko muuten Joonaksen kanssa kihloissa? Muistelisin, että joskus sinulla oli sormus sormessa, vai olenkohan vain kuvitellut..

  • Reply JanniAmanda 13 marraskuun, 2016 at 10:31 pm

   Ollaan kihloissa kyllä. Ja kiitos! Uskon, että se isous on vaan sun omassa silmässä 🙂

  Leave a Reply