AAMIAISELLA TALLINNASSA

13 marraskuun, 2016
cof

Eilen käytiin Tallinnassa niin hyvällä aamisella, että pakko heittää vinkkiä teillekin. Kyseessä on kävelymatkan päässä keskustasta sijaitseva luomuravintola NOP. Aamiaislistalta löytyi vaikka mitä tämän hetken trendiherkkuja, mutta myös perinteisempiäkin vaihtoehtoja – smoothiebowleja, avokadoleipiä, erilaisia munakkaita, puuroja lisukkeineen sekä paljon muuta. Kaikki maistui ihan uskomattoman hyvältä, palvelu oli ystävällistä ja miljöö todella viihtyisä. Ravintolan yhteydessä toimi myös sympaattinen pikkupuoti, josta sai ostaa erilaisia terveellisiä herkkuja ja paljon paikallisia elintarvikkeita. Aivan ihana paikka!

Käykää ihmeessä testaamassa, jos olette Tallinnaan päin suuntaamassa!

cats

cof

NOP

J. Köleri 1

10150 Tallinn

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply