INSPISTÄ JOULUISEEN KOTIIN

14 marraskuun, 2016

En voi sanoa olevani mitenkään erityisen jouluihminen, mutta olen aina rakastanut sisustaa kotia joulun alla. Jouluvalot luovat kynttilöiden ohella ihanasti tunnelmaa ja kaikki pienetkin jouluiset yksityiskohdat piristävät kotia syksyn jälkeen. Ehkä joulun fiilistely ja odottaminen ovatkin itselleni oikeastaan mieluisempia kuin itse joulu.

Tykkään yhdistellä joulusisustuksessa erilaisia tyylejä ja joka vuosi toteuttaa homman hieman eri tavalla. Mukaan mahtuu perinteisiäkin juttuja ja ehkä ripaus jopa punaistakin, mutta neutraalit värit ja pehmeät tekstiilit ovat pääosissa kuitenkin. Viime vuonna meillä oli ensimmäistä kertaa ikinä oikea joulukuusi ja tulee takuuvarmasti tänä vuonnakin, kun vihdoin on tarpeeksi tilaa. Kuusi tuo niin ihanasti joulun tunnelmaa ja sen koristeleminen on aina yhtä hauskaa puuhaa.jouluinspiraatio2Täytyy myöntää, että olen kotona jo aloitellut joulun rakentamista. Se saattaa olla ehkä hieman aikaista, mutta jotenkin tuo talvinen sää ja luminen maa on saanut joulufiiliksen nousemaan jo normaalia aikaisemmin. Joku kerkesikin jo kysellä jouluisen sisustuspostauksen perään ja sellainen on tulossa pikimmiten, kunhan kerkeän kaivella vielä hieman lisää joulujuttuja esille ja saan joku päivä valoisan aikaan kuvailtua.

Pinterest -tilini on viime aikoina täyttynyt jouluisista kuvista, kun olen hakenut uutta inspistä omaa joulukotia varten. Erityisesti viehättää nuo erilaiset kuusenhavuista väkerrellyt koristeet, kaikki luonnonmateriaalit ja lämpöiset taljat. Tässä postauksessa nyt ensin hieman inspiskuvia ja seuraavaksi sitten meikäläisen oma toteutus! 

jouluinspiraatio

Joko teillä on aloitettu joulun rakentaminen?

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply