CLARION HELSINKI

17 marraskuun, 2016

sdr

Tasan viikko sitten tähän aikaan juhlittiin upouuden Clarion hotellin avajaissa Jätkäsaaressa. Oli ihanan virkistävää vetäistä pitkästä aikaa juhlavermeet päälle, korkkarit jalkoihin ja nauttia täysillä juhlahumusta. Avajaiset oli järjestetty ihan viimeisen päälle ja illan aikana saatiin nauttia upeista esiintyjistä, superhyvistä tarjoiluista ja ihanasta juhlatunnelmasta. Tanssilattialla oli aivan mahtava meininki ja pitkästä aikaa tuli jorattua jalat kipeiksi. Avajaisjuhlat sekä hotelliyö olivat kaikin puolin aivan mahtava piristys arjen keskelle ja oli ihanaa lähteä aamulla töihin herkullisen hotelliaamisen saattelemana. 

Clarion hotelli koostuu kahdesta tornitalosta ja punatiiliseen makasiinirakennukseen tehdystä tapahtumatilasta. Hotellihuoneita on yhteensä 425 ja suurimmasta osasta on upea merinäköala. Hotellissa on yhteensä mahtavat 16 kerrosta ja huipulta on mielettömät näkymät Helsingin ylle. Ylimmässä kerroksessa on saunatilat, lämmitetty ulkouima-allas sekä kuntosali. Vähän harmittaa, että en visiitilläni kerennyt näitä testaamaan. Olisi ollut mahtavaa käydä aamulla salilla ja ihailla juoksumatolta käsin Helsingin ylle aukeavaa näkymää, pulahtaa höyryävän lämpimässä uima-altaassa ja istua löylyissä. Täytyy varmaan tehdä uusi visiitti mahdollisimman pian!

clarion-helsinki3 clarion-helsinki2

cof

cof

clarion4


Ps. Kaikki postauksen kuvat on muuten otettu puhelimen kameralla, kun järkkärin muistikortti hajosi mysteerisesti tuona päivänä. Onneksi Honor 8:n kameralla saa aika kivaa jälkeä!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Suvi 17 marraskuun, 2016 at 9:53 pm

  Kuulostaa ja näyttää kyllä ihanalta! Työkaveri kehui myös ravintolan burgeria
  Pakko kysyä, kun viikko sitten jo instagramissa näin tuon kuvasi – mistä mahtaa olla paitsi/mekkosi? Näyttää ihanalta 🙂

  • Reply JanniAmanda 18 marraskuun, 2016 at 9:56 am

   Se on toppi ja Ginan kesämallistosta peräisin 🙂 kiitos! Burgeri täytyy siis testata!

 • Reply Anniina 17 marraskuun, 2016 at 10:07 pm

  Nam, mitkä tarjoilut! Upealta näyttää muutenkin 🙂

  • Reply JanniAmanda 18 marraskuun, 2016 at 9:55 am

   No oli kyläl mahtava jälkkäripöytä! 🙂

  Leave a Reply