KUUKAUSI JOULUUN

24 marraskuun, 2016

dsc_7341

Me vietellään täällä Jetin kanssa kahdestaan rentoa koti-iltaa, vaikka meikäläinen onkin tässä ollut melko tiiviisti nenä kiinni läppärissä. Tänään ei todellakaan ole ollut mun päivä ja yksi jos toinenkin asia meni suoraan sanottuna päin persettä ja inhottava fiilis on seurannut mua aamusta lähtien. Oli ihanaa tulla töistä kotiin, vaikka työt odottivat tekijäänsä kyllä täälläkin. Sain kuitenkin onneksi jotain aikaiseksikin ja tämän postauksen jälkeen sulkeutuu kyllä läppärin kansi. Ajattelin laittaa saunan lämpenemään, sillä siellä jos jossain unohtuvat maalliset murheet ja mieli paranee melkeinpä poikkeuksetta!

H&M:ltä peräisin olevat uudet pellavalakanatkin pääsivät tänään pesun jälkeen ensimmäistä kertaa käyttöön, enkä malta odottaa, että pääsen sujahtamaan niiden väliin unten maille! 

dsc_7398

dsc_7362

dsc_7375

dsc_7350

dsc_7387

PS. Enää kuukausi jouluun!

♥ Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Milla - Sukhimatot 24 marraskuun, 2016 at 9:46 pm

  Ihana huone ja kaikki kankaat, ottaisin kaikki meille heti, mutta kaikista tervetullein olisi kyllä Jeti! <3 Ihana karvakorva.

 • Reply Milla 25 marraskuun, 2016 at 2:00 pm

  Ihanan muhkea ja kutsuva sänky 🙂

  Oletteko tykänneet h&m Lakanoista?
  Juuri siskolleni tilasin joululahjaksi setin lakanoita henkalta ja maukalta.
  Jos omaankin sänkyyn tilaisi myöhemmin lakanat.

  • Reply JanniAmanda 25 marraskuun, 2016 at 2:07 pm

   Kiiitos 🙂 Ja juu tuolta on kyllä vähän vaikeaa nousta aamuisin, kun tekisi mieli vaan jää loikoilemaan 😀

   Tämä on ensimmäinen kerta, kun testailen H&M:n lakanoita ja tuo pellava tuntuu ainakin tosi kivalta 🙂

 • Reply Taina 25 marraskuun, 2016 at 2:52 pm

  Moi! Mulla on tuo lakana itselläni, tuplaleveänä ja valkoisena. Mulla ainakin ongelmana, että sisällä oleva untuvapeitto ei oikein millään pysy paikoillaan ja näin ollen en oikein tykkää. Oletko huomannut vastaavaa?

  • Reply JanniAmanda 25 marraskuun, 2016 at 5:06 pm

   Tosiaan nuo ovat ihan uudet, joten en osaa vielä sanoa. 🙂

 • Reply Sarra 25 marraskuun, 2016 at 8:26 pm

  Moi Janni!

  Täällä kirjoittaa sua monta vuotta seurannut ja ihaillut lukija. Vaikutat todella jalat maassa-tyypiltä ja mitä sun sisustustaitoihin tulee niin aijjettä! Haaveilen itse sisustussuunnittelukoulutukseen pääsemisestä ja sisustusaiheisesta blogista. Onko sulla käytössä kroppi- vai täyskennokamera ja millä objektiivilla kuvaat näitä sisustuskuvia?

  Oot ihan lemppari!!

  • Reply JanniAmanda 25 marraskuun, 2016 at 10:43 pm

   Voi että aivan ihana kommentti – iso kiiitos! <3 Mulla on kamerana tosiaan Nikonin täysikennoinen D610 ja suurin osa sisutuskuvista tulee otettua Nikkorin 20mm f1.8 laajiksella.

 • Reply Linda 29 marraskuun, 2016 at 9:47 pm

  Moi! Oon jo jonkin aikaa seuraillut sun blogia ja tykästynyt kovasti, raikasta ja piristävää luettavaa ja upeita kuvia 🙂
  kärsin koirakuumeesta ja oon aivan ihastunut jetiin ❤ harkitsenkin koiran hankkimista ja jetinrotuinen koira olisi kyllä ihana, on niin söötti ja vaikuttaa kuvissa tosi ihmisläheiseltä ja leikkisältä koiralta. Eikö jeti olekin bichon frisee- rotua? Oon kuullut että ainakin sen rotuisten koirien turkin hoito tuo aika paljon vaivaa, mitä mieltä itse olet siitä? Lisäksi olisi kiva tietää tuonrotuisen koiran omistajan näkemyksiä koiransa terveydestä ja mistä kennelistä ym. olet jetin hankkinut?
  Anteeksi jos utelen liikaa, kartoitan tässä vaan rotuja ja hyviä mahdollisia kenneleitä ☺

 • Leave a Reply