DATE NIGHT TONIGHT

26 marraskuun, 2016

Tämä ihana vapaapäivä hyvässä seurassa tuli kyllä todella tarpeeseen. Päivä on ollut jo tähän mennessä paras vähään aikaan ja uskon sen vain paranevan iltaan päin mentäessä. Päivä tuli vietettyä jouluisessa Porvoossa kierrellen ja illalla olisi luvassa pitkästä aikaa date night. Sain jo aikoja sitten silloin synttärilahjaksi ystäviltäni lahjakortin Meat District -ravintolaan Porvooseen ja vihdoinkin saatiin pöytävaraus tehtyä. Tänään on samalla tarkoitus juhlistaa meidän yhdettätoista vuosipäiväämme, joka tuli täyteen tuossa pari viikkoa sitten. Olen kuullut Meat Districtista pelkkää hyvää palautetta ja on huippua päästä vihdoin itsekin se testaamaan!

dsc_7556 dsc_7615 dsc_7570 dsc_7670 dsc_7579Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

takki H&M // neule Gina Tricot // housut Zara // kengät Vagabond // laukku Other Stories

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tanja 27 marraskuun, 2016 at 11:34 pm

    11!!! Vauu. Onnea. Mikä on teidän pitkän liiton salaisuus? :)<3 onks teillä ikinä ollu mtn luottamuspulaa/mustasukkaisuuttaa, jos niin miten ootte päässy yli? 🙂

  • Leave a Reply