KAIHERTAMAAN JÄÄNYT TAKKI

28 marraskuun, 2016

dsc_8008

Mulla on joskus aikoja sitten ollut ihan vastaava vaalea tekoturkis kuin tuo kuvissa näkyvä. Ostin sen aikoinaan jostain kirppikseltä ja myin sen sitten eteenpäin jollakin blogikirppiksellä aikoja sitten. Takki ei ollut kerännyt kovinkaan montaa käyttökertaa ja siksi se alunperin tietysti kirppiskasaan päätyikin. Se on kuitenkin yksi niistä harvoista vaatekappaleista, joiden myyminen on jäänyt kaihertamaan ja monet kerrat olen katunut, että menin laittamaan sen kiertoon. Viime viikolla bongasin ihan vastaavan takin Lindexin talvimallistosta ja se oli pakko saada. Nyt mulla on taas vaalea muhkea pörrötakki, josta en muuten hevillä luovu!

dsc_7995 dsc_8025 dsc_7979 dsc_8018

takki Lindex // neule Zalando täällä // farkut Carlings KARVE // huivi Cubus //kengät Vans

Oletteko te vieneet kirppikselle joskus jotain sellaista, jonkä myyminen on myöhemmin harmittanut?

– Janni

Watch Below Her Mouth (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Oona 28 marraskuun, 2016 at 7:34 pm

  Aivan ihana takki! Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? 🙂

  • Reply JanniAmanda 28 marraskuun, 2016 at 7:38 pm

   Kiitos paljon! Lightroomia 🙂

 • Reply a 29 marraskuun, 2016 at 11:28 pm

  Hei, merkkaisitko mainoslinkit postauksiin, silloin kun niitä on.

 • Reply K=Katariina 15 joulukuun, 2016 at 12:29 pm

  Heh, pakko vastata kun sattui niin kolahtamaan….viime talvena laitin pois neulemekon jota oon hurjasti katunut, mistään ei vastaavaa tuotetta ole löytynyt, varmaan siitä syystä että ostin sen Lontoosta eikä kyseistä kauppaa ole täällä.Eli ymmärrän hyvin, että hankit tilalle samantyylisen takin. Onko takki kevyt? Supersöpö se on.

  • Reply JanniAmanda 15 joulukuun, 2016 at 1:56 pm

   Voi vitsi tiedän tunteen!! Takki on kevyt, mutta lämmin kuitenkin 🙂 Toivottavasti vastaava neulemekko löytyy!

  Leave a Reply